Een reactie plaatsen

NIEUW! Unieke Acrylverf Schilderijen en Kunstkaarten @WinnieKunst

In dit blog laat ik je graag kennis maken met een selectie van mijn collectie schilderijen. Als schoolgaand kind ben ik gestart met cursussen aquarelleren. Op latere leeftijd was ik bezig met kleuren en vormgeving, ik wilde visual merchandiser worden en volgde het Nimeto in Utrecht voordat ik ben gestart als stylist en interieurontwerper met STIJLIDEE. Ik heb daarnaast diverse cursussen tekenen en schilderen gevolgd zoals schilderen met olieverf en acrylverf, tekenen met soft pastelkrijt en modeltekenen.

Op de ateliers waar ik les kreeg heb ik meegedaan met diverse exposities. Zo mocht ik exposities houden bij het Nut Zuidplas, bij de Vrije Academie Delft, bij de Volksuniversiteit Utrecht en bij het Utrechts Centrum voor de Kunsten. Op de site van Exto kun je meer van mijn werk zien op WinnieKunst. Tevens is mijn werk zichtbaar op Instagram onder WinnieKunst. Mijn schilderijen zijn zowel te koop als uniek kunstwerk (slechts 1 oplage per schilderij) als ook als kunstkaart.

Mijn favoriete onderwerpen zijn bloemen, dieren, natuur en zeezichten. Daarnaast maak ik regelmatig vrij werk. Mijn werk kenmerkt zich door organische vormen, stijlvolle kleurcombinaties en onderwerpen uit de natuur.  

Bekijk hier een selectie van mijn schilderijen:

BLOEMEN

NIEUW! Unieke Acrylverf Schilderijen en Kunstkaarten @WinnieKunst | Winnie Helmes-Ham
Tulp 1
NNIEUW! Unieke Acrylverf Schilderijen en Kunstkaarten @WinnieKunst | Winnie Helmes-Ham
Tulp 2
NIEUW! Unieke Acrylverf Schilderijen en Kunstkaarten @WinnieKunst | Winnie Helmes-Ham
Tulp 3

DIEREN

NIEUW! Unieke Acrylverf Schilderijen en Kunstkaarten @WinnieKunst | Winnie Helmes-Ham
Tijger
NIEUW! Unieke Acrylverf Schilderijen en Kunstkaarten @WinnieKunst | Winnie Helmes-Ham
Vink
NIEUW! Unieke Acrylverf Schilderijen en Kunstkaarten @WinnieKunst | Winnie Helmes-Ham
Vogel

NATUUR

NIEUW! Unieke Acrylverf Schilderijen en Kunstkaarten @WinnieKunst | Winnie Helmes-Ham
Boomstam
NIEUW! Unieke Acrylverf Schilderijen en Kunstkaarten @WinnieKunst | Winnie Helmes-Ham
Blad
NIEUW! Unieke Acrylverf Schilderijen en Kunstkaarten @WinnieKunst | Winnie Helmes-Ham
Bomen 1

ZEEZICHTEN

NIEUW! Unieke Acrylverf Schilderijen en Kunstkaarten @WinnieKunst | Winnie Helmes-Ham
Zee 1
NIEUW! Unieke Acrylverf Schilderijen en Kunstkaarten @WinnieKunst | Winnie Helmes-Ham
Zee 2

Ga je verhuizen of je huis huis opnieuw inrichten en heb je ideeën nodig over wanddecoratie en kunst? Doe inspiratie op via mijn Pinterest Board:

STYLING ✽ Kunst | Art 

Geen idee hoe je dit thuis kunt realiseren? Ik help je graag met interieuradvies en styling op maat via www.stijlidee.nl

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Dit blog is ontstaan op eigen initiatief van STIJLIDEE.

Tekst en Beeld Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Delen op social media
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial