Online Interieuradvies nodig? Op zoek naar meer eenheid en warmte voor een uniek en persoonlijk huis? Bespaar veel tijd en geld, voorkom miskopen en geen last meer van keuzestress. Stylist, Interieurontwerper en Kleurexpert Winnie Helmes-Ham uit Utrecht is gespecialiseerd in indeling, kleur en styling voor jaren 30 huizen, woonboerderijen en nieuwbouwappartementen in de modern klassieke woonstijl.

Wil je je interieur via een online interieuradvies in laten richten en heb je geen idee waar te beginnen? Kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van kleuren en materialen? Vind je het moeilijk om meubelen te kopen in de juiste afmetingen en die qua kleur en stijl goed bij elkaar passen? Ben je op zoek naar wat meer rust, warmte en eenheid in huis?

Lijkt het je fijn om online interieuradvies te ontvangen? In sommige gevallen is online advies mogelijk. Bijvoorbeeld als je nieuwe huis nog gebouwd moet worden of als je buiten de regio Utrecht woont en niet in de gelegenheid bent om op een centrale locatie in Utrecht of in je huidige woning af te kunnen spreken. Ook als je een korte vraag hebt over interieur en kleur kun je een online advies inplannen. Of dit nu gaat over het gebruik van kleur in je keuken of over de complete inrichting en styling van je woonkamer, er zijn vele soorten advies mogelijk.

Kies uit online advies over indeling, kleuren en materialen, styling, verlichting of gordijnen. Het advies zal schriftelijk worden uitgewerkt en opgestuurd.

Benieuwd naar mijn werkwijze? Lees de ervaringen van mijn opdrachtgevers via de onafhankelijke review website van Klanten Vertellen

Styling Utrecht | Portfolio STIJLIDEE werkkamer
STIJLIDEE Interieuradvies Utrecht | 3D interieurontwerp voor jaren 30 huis met ronde erker en woonkeuken in modern klassieke stijl | STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling

Wat kun je zelf voorbereiden?

Stuur mij via email al je vragen en alle informatie zoals de foto’s van je huidige interieur, een plattegrond van de ruimte op schaal (het liefst 1:50). Verzamel zoveel mogelijk voorbeelden van interieurs, kleuren en materialen die je inspireren. Denk goed na over de sfeer die je in huis wilt creëren. Laat alle voorbeelden die je inspireren zien aan mij. Mail of bespreek al je wensen via een online meeting.

STIJLIDEE Interieuradvies Utrecht | 3D interieurontwerp voor jaren 30 huis met ronde erker en woonkeuken in modern klassieke stijl | STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en StylingSTIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling

Waaruit bestaat het interieuradvies?

  • Het advies bestaat uit een interieurontwerp met indeling op een met de hand geschetste plattegrond op schaal 1:50 cm. Hierin is de aangegeven welke meubelen waar komen. Ook de afmetingen van de meubelen staan hierbij vermeld.
  • Het advies is stap voor stap uit te breiden
3D Interieurontwerp Utrecht | Portfolio STIJLIDEE ontwerp woonkamer en keuken jaren 30 huis

Waardering: 5 uit 5.
Interieuradvies Utrecht | Portfolio STIJLIDEE werkkamer

Inspiratie

Wil je eerst meer inspiratie opdoen voordat je je interieur gaat veranderen? Begin dan met het maken van een Moodboard. Dit kan heel makkelijk via Pinterest. Ga naar STIJLIDEE’s Pinterest bord:

Contact

Enthousiast geworden om je interieur te veranderen naar een stijlvol thuis met hulp van STIJLIDEE? Laten we vrijblijvend telefonisch kennismaken voordat we een afspraak inplannen voor een interieuradvies bij je thuis of voor je bedrijf! 

Interieuradvies door STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling | Stylist en Interieurontwerper Winnie Helmes-Ham uit Utrecht | www.stijlidee.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.