Wil je je interieur via een online interieuradvies in laten richten en heb je geen idee waar te beginnen? Kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van kleuren en materialen? Vind je het moeilijk om meubelen te kopen in de juiste afmetingen en die qua kleur en stijl goed bij elkaar passen? Ben je op zoek naar wat meer rust, warmte en eenheid in huis?
Lijkt het je fijn om online interieuradvies te ontvangen? In sommige gevallen is online advies mogelijk. Bijvoorbeeld als je nieuwe huis nog gebouwd moet worden of als je buiten de regio Utrecht woont en niet in de gelegenheid bent om op een centrale locatie in Utrecht of in je huidige woning af te kunnen spreken. Ook als je een korte vraag hebt over interieur en kleur kun je een online advies inplannen. Of dit nu gaat over het gebruik van kleur in je keuken of over de complete inrichting en styling van je woonkamer, er zijn vele soorten advies mogelijk.

STIJLIDEE’s voorkeur is echter wel om liever advies bij je thuis of op een centrale locatie te geven vanwege het persoonlijke karakter en de creatieve samenwerking die ontstaat tijdens het samen sparren over je interieur. Hierdoor komen er vaak onverwachte ideeën naar boven waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben. Bovendien zijn kleur- en materiaalstalen van o.a verf, zitmeubelen, hout en gordijnen liever in het echt bij daglicht te bekijken zodat we ook rekening kunnen houden met de omgeving, lichtval en zonligging.

Kleuradvies Utrecht | STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling | Stylist en Interieurontwerper
Interieuradvies Utrecht | Portfolio STIJLIDEE woonkamer

Wat kun je zelf voorbereiden?

Stuur mij via email al je vragen en alle informatie zoals de foto’s van je huidige interieur, een plattegrond van de ruimte op schaal (het liefst 1:50). Verzamel zoveel mogelijk voorbeelden van interieurs, kleuren en materialen die je inspireren. Denk goed na over de sfeer die je in huis wilt creëren. Laat alle voorbeelden die je inspireren zien aan mij. Mail of bespreek al je wensen via een online meeting.

Waaruit bestaat het interieuradvies?

  • Het STIJLIDEE Basisadvies bestaat uit een interieurontwerp met indeling op een met de hand geschetste plattegrond op schaal 1:50 cm. Hierin is de duidelijk aangegeven welke meubelen waar komen. Ook de afmetingen van de meubelen staan hierbij vermeld.
  • Het advies is stap voor stap uit te breiden naar advies over kleuren, styling, verkoopstyling, gordijnen en/of verlichting. Ook uitwerking in een 3d interieurontwerp en samen shoppen is mogelijk. 
  • Aan het eind van het advies ontvang je een handige shoppinglijst met shoppingtips. 

Kies uit online advies over indeling, kleuren en materialen, styling, verlichting of gordijnen. Het advies zal schriftelijk worden uitgewerkt en opgestuurd.

“Online interieuradvies zorgt voor minder keuzestress”

Wij wilden even online sparren over de indeling van de meubelen in ons nieuwe huis. Winnie maakte een schetsontwerp van de nieuwe meubelindeling waardoor we onze verhuizers duidelijk konden laten weten welke meubelen op welke plaats zouden moeten komen. Dit heeft ons veel stress gescheeld bij onze verhuizing. In eerste instantie wilden we alle muren gewoon fris wit schilderen maar ze adviseerde bovendien om enkele muren in andere kleuren te schilderen, dat hebben we gelukkig nog net op tijd door kunnen geven aan de schilder, heel blij mee!

Saskia en Robert uit Bunnik na STIJLIDEE Interieuradvies Utrecht

Waardering: 5 uit 5.
STIJLIDEE Online Interieuradvies | STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling

Inspiratie

Wil je eerst meer inspiratie opdoen voordat je je interieur gaat veranderen? Begin dan met het maken van een Moodboard. Dit kan heel makkelijk via Pinterest. Ga hier naar STIJLIDEE’s Pinterest Account. Meer inspiratie nodig voor de inrichting van je droominterieur? Ga naar STIJLIDEE’s Pinterest borden:
INTERIEUR ✽ Badkamers ✽ Bathrooms
INTERIEUR ✽ Eetkamers | Dining Rooms
INTERIEUR ✽ Hal | Hallway
INTERIEUR ✽ Keukens | Kitchens
INTERIEUR ✽ Slaapkamers | Bedrooms
INTERIEUR ✽ Werkkamers | Study Rooms
INTERIEUR ✽ Woonkamers | Living Rooms

Meer weten over STIJLIDEE’s werkwijze? Bekijk de Projecten en lees de Beoordelingen

Geef een reactie