STIJLIDEE is opgericht door stylist en interieurontwerper Winnie Helmes-Ham. Sinds 2006 werkt ze aan interieuradvies, kleuradvies en styling voor particuliere opdrachtgevers en bedrijven.
Daarvoor werkte ze als stylist, visual merchandiser en etaleur voor de woonwinkels IKEA, Trendhopper en het Kabinet. Ook heeft ze als Histor Stylist voor de regio Utrecht in samenwerking met Histor vele kleur- en interieuradviezen mogen geven.

Interieuradvies in alle woonstijlen

Er zijn diverse soorten interieuradvies in alle woonstijlen mogelijk, van modern tot klassiek en van vintage tot landelijk. Er is een ruim aanbod aan soorten interieuradvies: van advies over indeling tot kleur, styling, meubelen, verlichting en gordijnen. Zo kun je zelfs een persoonlijk moodboard en een 3D interieurontwerp laten uitwerken.

Wooninspiratie Blog

Eind 2011 is Winnie gestart met een Wooninspiratie Blog op haar website over de styling en inrichting van je interieur. Hierin deelt ze regelmatig nieuws over haar laatste projecten rondom interieur, kleur en styling. Naast de vele Binnenkijkers van Projecten uit het STIJLIDEE Portfolio zijn er ook vele shopping tips, styling tips en updates over de laatste woonbeurzen en interieur evenementen te zien.

Social Media

STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham is op social media te volgen via o.a. Instagram, Facebook, Twitter en LinkedIn.
Pinterest gebruikt Winnie als inspiratie moodboard. Omdat foto’s vaak meer zeggen dan 1000 woorden is het fijn om vooraf aan onze afspraak wooninspiratie te verzamelen. Ontdek voorbeelden van mooie kleuren, materialen, vormen en stijlen zodat je op een nieuwe manier naar je interieur kunt kijken.

Interieuradvies Utrecht | Portfolio STIJLIDEE woonkamer
Profielfoto Stylist en Interieurontwerper Winnie Helmes-Ham | STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling
Stylist en Interieurontwerper Winnie Helmes-Ham | STIJLIDEE

Persoonlijk

Ik woon samen met mijn man, kinderen en kat in een jaren 30 huis in de wijk Hoograven in Utrecht. Ons huis is ingericht in de modern klassieke woonstijl met diverse karakteristieke details zoals paneeldeuren, glas-in-lood en een marmeren schouw. Ik combineer graag tijdloze basiskleuren met diepe accentkleuren. Momenteel heb ik daarom zelf gekozen voor een kleurcombinatie van terra, donker taupe en groen op de begane grond en blauw, grijs en wit op de overige etages. Al sinds mijn tienerjaren ben ik gefascineerd door interieurstyling, kleur en het veranderen van ruimtes. Nog altijd kan ik blij worden van het samenwerken aan interieurmetamorfoses en genieten van de positieve uitwerking op het betreffende huis en haar bewoner(s). Ik haal veel inspiratie uit de natuur en ben dol op reizen en het bezoeken van inspirerende steden. Mijn hobby’s zijn bloggen, wandelen, lezen, tuinieren, schilderen en yoga.

Missie

Graag help ik je met concrete tips en praktische ideeën om samen jouw droominterieur te realiseren. Met mijn creativiteit, inlevingsvermogen en gevoel voor kleur kan ik je huis omtoveren tot een persoonlijk interieur waarin je je helemaal thuis zult voelen. Hierdoor kun je genieten van een persoonlijk en stijlvol thuis.

Professioneel advies voor de make-over van onze woonkamer

Wij hebben Winnie van Stijlidee ingeschakeld voor advies over een make over van onze woonkamer. Een totaaladvies met een kleurplan, interieur-en meubeladvies en een lichtplan. Het heeft ons de handvatten gegeven om met dit plan zelf aan de slag te gaan met de nieuwe kleuren, meubels en de bijbehorende accessoires. Wij zouden Stijlidee willen omschrijven als, enthousiast, professioneel, creatief. Een aanrader voor iedereen die advies wil over kleur, interieur en licht in zijn woning.

Review van Daan en Emma uit Utrecht na STIJLIDEE Interieuradvies Utrecht

Portfolio STIJLIDEE Interieuradvies

CV | Werkervaring

2006-heden: Zelfstandig Stylist en Interieurontwerper STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling
2006-2021: Histor Stylist Utrecht i.s.m. Histor (Sigma Coatings / PPG)
2004-2005: Stylist en Marketing Manager Het Kabinet Bunnik
2000-2004: Stylist en Visual Merchandiser Trendhopper Hoofdkantoor Leusden (Trendhopper Holding, Otak en Bo Concept)
1999-2000: Stylist en Interieuradviseur Eckhart Interieurarchitectuur BV Rotterdam
1996-1999: Stylist en Visual Merchandiser Habitat Den Haag
1991-1996: Stylist en Visual Merchandiser Ikea Delft (Inter Ikea Systems)
1986-1991: Opleiding Nimeto Utrecht (Styling, Interieur en Vormgeving)

Interieuradvies nodig?

Maak een selectie uit de diverse soorten advies

Interieuradvies
Kleuradvies
Styling
Lichtadvies
Gordijnadvies
Meubeladvies
Shoppingadvies
Ons doel is het samen realiseren van jouw droominterieur waardoor je kunt genieten van een persoonlijk en stijlvol thuis | STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling
STIJLIDEE Over ons | STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling

Inspiratie

Wil je eerst meer inspiratie opdoen voordat je je interieur gaat veranderen? Begin dan met het maken van een Moodboard. Dit kan heel makkelijk via Pinterest. Ga hier naar STIJLIDEE’s Pinterest Account. Meer inspiratie nodig voor de inrichting van je droominterieur? Ga naar STIJLIDEE’s Pinterest borden:
INTERIEUR ✽ Woonkamers ✽Living Rooms
INTERIEUR ✽ Keukens | Kitchens
INTERIEUR ✽ Eetkamers | Dining Rooms
INTERIEUR ✽ Werkkamers | Study Rooms
INTERIEUR ✽ Slaapkamers | Bedrooms
INTERIEUR ✽ Kinderkamers | Children Rooms
INTERIEUR ✽ Hal | Hallway

Meer weten over STIJLIDEE’s werkwijze? Bekijk de Projecten en lees de Beoordelingen

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in huis. Vraag vrijblijvend een offerte aan via >> Contact

Copyright © 2006-2023 STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham