Over STIJLIDEE

OVER STIJLIDEE | Stylist en Interieurontwerper Winnie Helmes-Ham:

Sinds 2006 werk ik met veel plezier en passie als onafhankelijk stylist en interieurontwerper aan interieurprojecten voor particulieren en bedrijven. De leukste projecten waar ik de afgelopen jaren aan heb mogen werken zijn de inrichting en styling van diverse monumentale herenhuizen in de omgeving Utrecht, een aantal woonboerderijen in Noord- en Zuid-Holland en een pakhuis in Amsterdam.

Mijn achtergrond is Visual Merchandising: het visueel aantrekkelijk maken van winkelpresentaties. Zo heb ik mogen werken voor de bedrijven Ikea, het Kabinet, Trendhopper en Habitat waardoor ik merkte dat steeds meer mensen op zoek waren naar persoonlijk en professioneel advies over de inrichting en styling van hun huis. Dit werk begon ik steeds leuker te vinden en bovendien kreeg ik iedere keer grotere opdrachten: wat begon met een slaapkamer werd al snel een project voor een complete woonboerderij.

Ik werk in alle woonstijlen: van modern tot klassiek en van vintage tot landelijk.

STIJLIDEE Interieuradvies en Styling door stylist en interieurontwerper uit Utrecht

Winnie Helmes-Ham, Stylist en Interieurontwerper | STIJLIDEE Interieuradvies en Styling

PERSOONLIJK: Zelf ben ik dol op de jaren 30 stijl gecombineerd met vintage en design. Ik woon samen met mijn man, twee kinderen en kat in een origineel jaren 30 huis met paneeldeuren, een marmeren schouw en glas in lood in de wijk Hoograven in Utrecht. Mijn inspiratie haal ik uit de natuur, reizen en het regelmatig bezoeken van inspirerende steden. Mijn hobby’s zijn genieten van de natuur, bloemen en onze tuin, schilderen en body balance.

BEOORDELINGEN: Lees hier wat klanten vertellen over mijn advies op maat.

QUOTE: “The details are not the details. They make the design” Charles Eames

Meer weten over STIJLIDEE’s werkwijze? Bekijk de Projecten en lees de Beoordelingen.

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes |Ham