Interieuradvies nodig? Bekijk de nieuwste STIJLIDEE Projecten. Op zoek naar meer eenheid en warmte voor een uniek en persoonlijk huis? Bespaar veel tijd en geld, voorkom miskopen en geen last meer van keuzestress. Stylist, Interieurontwerper en Kleurexpert Winnie Helmes-Ham uit Utrecht is gespecialiseerd in indeling, kleur en styling voor jaren 30 huizen, woonboerderijen en nieuwbouwappartementen in de modern klassieke woonstijl.

Laat je verrassen door stijlvolle interieurideeën en bespaar veel tijd en geld met een STIJLIDEE Interieuradvies op maat

Sinds 2006 werkt STIJLIDEE aan interieurprojecten voor particulieren en bedrijven. STIJLIDEE heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen van persoonlijke en stijlvolle interieurs voor jaren 30 huizen, woonboerderijen en loft appartementen.

STIJLIDEE adviseert bij voorkeur duurzame materialen in haar interieurprojecten. Lees hier de visie van stylist en interieurontwerper Winnie op duurzaamheid.

Winnie werkt in verschillende woonstijlen: van modern tot landelijk en van Scandinavisch tot vintage. Ze kan zich goed inleven in de woonwensen en woonstijl van de opdrachtgever.

Benieuwd naar mijn werkwijze? Lees de ervaringen van mijn opdrachtgevers via de onafhankelijke review website van Klanten Vertellen

STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling | Stylist en Interieurontwerper Winniie Helmes-Ham geeft interieuradvies op maat vanuit Utrecht
Interieuradvies Utrecht | Stylist en Interieurontwerper Winnie Helmes-Ham | STIJLIDEE

Waardering: 5 uit 5.

Deze bedrijven mocht ik projectadvies geven:

STIJLIDEE Portfolio Project door STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling | Stylist en Interieurontwerper Winnie Helmes-Ham uit Utrecht | www.stijlidee.nl

Inspiratie

Wil je eerst meer inspiratie opdoen voordat je je interieur gaat veranderen? Begin dan met het maken van een Moodboard. Dit kan heel makkelijk via Pinterest. Ga naar STIJLIDEE’s Pinterest bord:

Contact

Enthousiast geworden om je interieur te veranderen naar een stijlvol thuis met hulp van STIJLIDEE? Laten we vrijblijvend telefonisch kennismaken voordat we een afspraak inplannen voor een interieuradvies bij je thuis of voor je bedrijf! 

Vul de onderstaande velden in, dan hoor je binnen twee werkdagen meer van Winnie, tot snel!