Benieuwd naar de projecten uit het portfolio waarvoor STIJLIDEE interieuradvies, kleuradvies of styling gaf? STIJLIDEE geeft interieuradvies op maat aan particulieren en bedrijven in alle woonstijlen.
Of het nu gaat om een restyling, verbouwing of begeleiding van een interieurproject, we creëren samen een persoonlijk interieur dat gegarandeerd bij jouw nieuwe wensen en situatie past. Door veranderingen in je leven zoals het kopen van een (eerste) huis, samenwonen, gezinsuitbreiding, uit huis gaande kinderen, scheiding of pensioen is het fijn om je interieur mee te kunnen veranderen met je nieuwe wensen. Naast advies aan particulieren geeft STIJLIDEE ook advies aan o.a. bedrijven, scholen, kantoren, zorgcentra, hotels en B&B’. Vraag naar de mogelijkheden!

Onze vrienden kregen interieuradvies, het resultaat was prachtig: dat wilden wij ook!

Wij hebben Winnie leren kennen via vrienden. Ze hebben een prachtig ingericht huis en vertelden dat ze geadviseerd waren door STIJLIDEE. Dat wilden wij ook! Met een nieuw huis in het vooruitzicht en als twee gezinnen komend uit twee huizen met eigen meubels hadden wij een aantal woonwensen. Winnie ging heel kordaat aan de slag. Na een kijkje te nemen in ons nieuwe huis, hielp ze te bepalen wat echt belangrijk voor ons was. We kregen advies over de inrichting, kleuren en een lichtplan. Een mooi ‘bouwplan’ werd uitgewerkt en we kregen praktische tips over verkooppunten. Wij gaan met een goed gevoel aan de slag. Zeker aan aanrader! Prima prijs-kwaliteit verhouding.

Review van Alexandra uit Rozenburg na STIJLIDEE Interieuradvies Utrecht

Portfolio STIJLIDEE Interieuradvies Particulieren

Portfolio STIJLIDEE Interieuradvies Bedrijven

Persoonlijk en professioneel advies op maat

Kun je wel wat hulp gebruiken bij de inrichting en styling van je huis? Ik help je graag met een professioneel en persoonlijk interieuradvies op maat.

Interieuradvies nodig?

Maak een selectie uit de diverse soorten advies
Interieuradvies
Kleuradvies
Styling
Lichtadvies
Gordijnadvies
Meubeladvies
Shoppingadvies
VOOR en NA | Binnenkijken in ... een kantoor in moderne design stijl in Beesd na STIJLIDEE Interieuradvies en Styling

Wil je eerst meer inspiratie opdoen voordat je je interieur gaat veranderen? Begin dan met het maken van een Moodboard. Dit kan heel makkelijk via Pinterest. Ga hier naar STIJLIDEE’s Pinterest Account.

Meer weten over STIJLIDEE’s werkwijze? Bekijk de Projecten en lees de Beoordelingen

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in huis. Vraag vrijblijvend een offerte aan via >> Contact

Copyright © 2006-2023 STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham