Projecten

Benieuwd naar de projecten uit het portfolio waarvoor STIJLIDEE interieuradvies, kleuradvies, styling of verkoopstyling gaf? STIJLIDEE geeft interieuradvies op maat aan particulieren en bedrijven.

Of het nu gaat om een restyling, verbouwing of een begeleiding van een totaalproject zoals de nieuwbouw van een eigen huis. Klanten van STIJLIDEE zijn mensen die alleen wonen, als stel of met een gezin. Ze kunnen gezinsuitbreiding verwachten of willen na hun pensioen juist verhuizen naar een kleinere woning. Qua bedrijven werkt STIJLIDEE o.a. aan de inrichting en styling van beurzen, winkels, bedrijfsruimtes, entreeruimtes, kantoren, kantines, basisscholen, hotels en bed en breakfast locaties.

 SELECTIE DIVERSE PROJECTEN:

Interieuradvies, Kleuradvies, Styling en Fotografie: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

LAATSTE PROJECTEN:

SELECTIE PROJECTEN PARTICULIEREN:

SELECTIE PROJECTEN BEDRIJVEN: 

 Meer weten over STIJLIDEE’s werkwijze? Lees Beoordelingen over STIJLIDEE.

Kun je wel wat hulp gebruiken bij de inrichting en styling van je huis? Ik help je graag met een professioneel en persoonlijk interieuradvies op maat.

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

STIJLIDEE geeft desgewenst ook shoppingadvies, bijvoorbeeld met de meubelen en accessoires in moderne, landelijke en klassieke stijl uit de collecties van VT Wonen en Basic Label Meubelen en Accessoires

STIJLIDEE werkt regelmatig samen met advertentie partners en affiliate partners. Wil je ook samenwerken? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.