Een reactie plaatsen

Samenwerking met Professional Organizer Ingeborg Koot van IKorganiseer

Voordat je een interieur gaat veranderen dient er vaak heel wat te gebeuren aan het uitzoeken en opruimen van je spullen. Deze maand maakte ik kennis met Professional Organizer Ingeborg. Koot van IKorganiseer.

Als professional organizer is zij één van de weinige organizers in Nederland die door de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers is erkend als Master Register Professional Organizer (MRPO). Omdat we veel raakvlakken hebben in ons werk en in ons dienstenaanbod kunnen we desgewenst onze nieuwe opdrachtgevers naar elkaar doorverwijzen.

Styling en Fotografie: STIJLIDEE Interieuradvies en Styling

Styling en Fotografie: STIJLIDEE Interieuradvies en Styling

Lees hier de introductie van Ingeborg en welke diensten op het gebied van personal organizing ze jou kan bieden:

Nu de zomer weer achter de rug is, kruipen we met elkaar weer lekker op de bank. Boekje erbij, kopje thee binnen handbereik en plaid over je benen. Héérlijk.

Maar wát nou als je, vervolgens wat om je heen starend, onrustig wordt van ál die spullen om je heen. Al die papieren op de hoek van de tafel, ál die knutsels van je kinderen, ál die frutsels op de vensterbank …. Past dat alles in een huis waar je wilt ontspannen?

Als organizer begeleid ik mensen bij het maken van keuzes, zoals o.a. keuzes over spullen. Dat doe ik nu 11 jaar en er zijn diverse redenen waarom mensen mij inhuren. Denk aan het verkoopklaar maken van een huis dat binnenkort op Funda geshowd gaat worden. Of aan een rommelkamer die verbouwd gaat worden tot babykamer.

Wil je zelf al wat doen aan het rustiger krijgen van je huis? Dan adviseer ik je vooral om het simpel aan te pakken. Zet bijvoorbeeld een tas neer die bedoeld is voor de Kringloop en plaats daar elke dag 1 overbodig ‘ding’ uit je huis in. Dat kan een kledingstuk zijn waar je op uit bent gekeken, een vaas die je niet meer vindt passen bij je interieur of een boek dat je allang uitgelezen hebt. Als de tas vol is, geef je hem lekker af bij de Kringloop en begin je opnieuw.

Wil je met een bepaalde ruimte in je huis aan de gang en wil je daarbij advies op maat? Dan is een kleine korte begeleiding van mij een manier om snel zichtbaar resultaat te krijgen. Benieuwd naar hoe anderen dit ervaren? Lees de beoordelingen op http://www.ikorganiseer.nl/klantervaringen. Lijkt het je leuk om een afspraak te maken? Bel of mail me dan gerust.

Met vriendelijke groet,

Ingeborg Koot, Profesional Organizer van IKorganiseer

Ingeborg Koot

Wil je gebruik maken van de diensten van IKorganiseer? Maak gebruik van de actiecode STIJLIDEE en krijg tot 31 oktober 2017 10% korting bij een vrijblijvende offerte aanvraag op de organizing diensten van IKorganiseer via info@ikorganiseer.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial