Een reactie plaatsen

STIJLIDEE Gordijnadvies

Ben je op zoek naar nieuwe gordijnen maar heb je geen idee welk gordijn het beste past bij de rest van je interieur? Als professioneel en onafhankelijk stylist en interieurontwerper help ik je graag met gordijnadvies.

Met mijn bedrijf STIJLIDEE werk ik vanuit de regio Utrecht en geef gordijnadvies op maat. Het gordijnadvies kan bij je thuis worden gegeven of desgewenst in een woonwinkel welke aansluit bij jouw persoonlijke woonstijl. Er zijn zeer veel mogelijkheden op het gebied van gordijnen en raamdecoratie systemen zoals :

  • In betweens
  • Jaloezieën
  • Plisse Gordijnen
  • Overgordijnen
  • Rolgordijnen
  • Shutters
  • Vouwgordijnen

Daarnaast is het uiteraard belangrijk om een gordijn te kiezen dat qua kleur en materiaal aansluit bij je stijlvoorkeur. Zo zijn taupekleurige linnen gordijnen prachtig in een landelijk interieur en passen zuiver zijden gordijnen in een warmgrijze kleur bijvoorbeeld mooi in een wat klassieker interieur. Bovendien kun je kiezen voor lichtdoorlatende gordijnen voor in de woonkamer of verduisterende gordijnen voor in de slaapkamer. Ook zijn er verschillende montage systemen om de raamdecoratie mee op te hangen zoals gordijnen op rails, met ringen en via strakke schuifpanelen.

Binnenkijken in ... de slaapkamers, badkamers en werkkamer van een nieuwbouw stadswoning in moderne design stijl in Utrecht na STIJLIDEE's Interieuradvies, Kleuradvies en StylingFotografie: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Een gordijnadvies bij je thuis is in de regio Utrecht al mogelijk vanaf 115 euro. Hierin geef ik mondeling advies en neem mijn inspiratieboeken en diverse gordijnstalen, materialen en kleurstalen mee. Zo kunnen we samen de perfecte keus voor je nieuwe gordijnen maken, passend bij jouw interieur.

Samen maken we van je huis een stijlvol thuis

Meer inspiratie op STIJLIDEE’s Pinterest Board:

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Fotografie Credits: Essente | Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Delen op social media
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial