Een reactie plaatsen

STIJLIDEE Keukenadvies Utrecht

Ben je op zoek naar een stylist uit de regio Utrecht voor keukenadvies en wil je graag een sfeervolle nieuwe keuken waar materialen, meubelen, kleuren en styling mooi op elkaar zijn afgestemd? Een keuken die past bij de sfeer waar je je persoonlijk helemaal in thuis voelt en waar je niet het gevoel hebt in een sfeerloos showroom interieur te verblijven maar in een interieur dat perfect aansluit bij je wensen en persoonlijkheid?

Keukenadvies STIJLIDEE Interieuradvies en Styling omgeving Utrecht

Keukenadvies en Fotografie: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Stijlidee is gespecialiseerd in het geven van praktische stylingtips voor de inrichting en styling van de keuken. Daarnaast is er aandacht voor persoonlijk interieuradvies waardoor harmonie, rust en evenwicht in balans komen. Bovenstaande keuken is geverfd met HistorPerfect Finish Muurverf Mat in de kleur GrindOok met kleine aanpassingen zoals het verven van een wandje of styling van nieuwe accessoires als klokken, voorraadpotten, snijplanken, koffiemachines, servies, glaswerk en pannen kan je keuken vaak al een complete metamorfose krijgen! Een basisadvies is al mogelijk inclusief schets op schaal, indeling en kleurenplan. Dit kan desgewenst worden aangevuld met een compleet advies op maat inclusief shopping, 3d perspectieftekening of moodboard.

Meer inspiratie nodig over de inrichting en styling van keukens? Bekijk STIJLIDEE’s Pinterest Board:

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Interieuradvies, Kleuradvies, Styling, Fotografie en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

 

Delen op social media
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial