Haal de lente in huis met vrolijke kleuren. Maak gebruik van de STIJLIDEE LENTE ACTIE en krijg tot 27 april 2024 maar liefst 10 % korting op verf van Farrow & Ball, Pure & Original of Little Green bij aankoop van een STIJLIDEE Kleuradvies ter waarde van 300 euro! 

Tijdens een kleuradvies bij je thuis bekijken we samen welke kleuren jouw muren kunnen gebruiken om de lente in huis te halen. 

Lijkt een nieuwe en vrolijke kleur jouw net iets te spannend in je woonkamer? Denk dan eens aan kleur op je plafond in de hal of op een enkele wand in je keuken.

Mocht je dat nog steeds teveel vinden dan kun je natuurlijk ook kleur in huis halen met de styling van nieuwe kunst, kussens, plaids, vazen, bloemen en planten.

Tijdens een kleuradvies bij je thuis maak ik een persoonlijk kleurenplan op maat met de mooiste kleurcombinaties. Bovendien neem ik grote kleurstalen mee die perfect passen bij jouw interieur en woonwensen. Ook kan ik desgewenst hoogwaardige en duurzame sample potjes bestellen in de geadviseerde kleuren zodat je hier nog even rustig over na kunt denken.

We maken een mooi kleurenpalet van kleuren voor wanden, vloeren, plafonds, meubels en accessoires. Check de reeds gerealiseerde STIJLIDEE Projecten:

STIJLIDEE LENTE ACTIE | STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling
Interieuradvies Utrecht | STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling | Stylist en Interieurontwerper

Moeite met het kiezen van kleuren en het inrichten van je interieur? Ik help je graag met kleuradvies en interieuradvies op maat. Vul nu de Interieur Checklist in en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Regio Utrecht

STIJLIDEE geeft kleuradvies in de volgende plaatsen:

Inspiratie

Wil je eerst meer inspiratie opdoen voordat je je interieur gaat veranderen? Begin dan met het maken van een Moodboard. Dit kan heel makkelijk via Pinterest. Ga hier naar STIJLIDEE’s Pinterest Account. Meer inspiratie nodig voor de inrichting van je droominterieur? Ga naar STIJLIDEE’s Pinterest borden: 

Interieuradvies Utrecht | Stylist Winnie van STIJLIDEE geeft onafhankelijk en professioneel interieuradvies op maat in alle woonstijlen
Binnenkijken in ... een Nieuwbouw Appartement in Utrecht met Maatwerk Meubelen van STIJLIDEE's Meubelmaker Fotografie: STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling

Meer weten over STIJLIDEE’s werkwijze? Bekijk de Projecten en lees de Beoordelingen. Tekst, Beeld en Fotografie Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een reactie