Sinds enkele maanden is het Design House van Designlinq geopend in het ETC Design Center in Culemborg. STIJLIDEE is aangesloten bij het platform Designlinq waardoor de mooiste merken geadviseerd en ingekocht kunnen worden voor jouw nieuwe interieurproject.

Vakmensen uit de woonbranche, interieurontwerpers en stylisten kunnen via het Design House goed op de hoogte blijven van de nieuwste collecties designmeubelen, accessoires en verlichting.

Het Design House is een showroom ingericht met zowel Dutch design als Scandinavische design klassiekers. In de ruimte van 250 m2 is een afwisselende presentatie gerealiseerd met vele designmerken.

Alleen op afspraak via info@stijlidee.nl tijdens een shoppingadvies op maat met STIJLIDEE kunnen we samen shoppen in het Design House. Geopend: maandag (Trade Day) van 10:00 tot 17:00 uur. Overige werkdagen van 10:00 tot 17:00 uur op afspraak.

Selectie van de mooiste design merken

Door regelmatig informatieve trainingen te volgens bij Designlinq in het Design House blijf ik goed op de hoogte van de mooiste design merken en de laatste productontwikkelingen op het gebied van interieurdesign. Ik volgde de afgelopen jaren op uitnodiging van Designlinq reeds trainingen bij o.a. Artifort en Lande Meubelen, Montis, RSGA Design, Quattro Benelux, Walter Knoll, Thonet, Arco en Kvik Keukens. Heb je plannen om je huis opnieuw in te richten? Ik help je graag met interieuradvies op maat!

STIJLIDEE Shopping Tip: Het Design House in Culemborg | Fotografie: STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling
Eames Lounge Chair & Ottoman van Vitra

Bekijk hier mijn impressie van de showroom van het Design House van Designlinq in Culemborg:

STIJLIDEE Shopping Tip: Het Design House in Culemborg | Fotografie: STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling
Eames stoelen van Vitra en Moooi Carpet

XL Stalenkamer met materiaalstalen

Het Design House is ingericht met meubelen voor diverse ruimtes, van woonkamer tot keuken en van slaapkamer tot werkkamer. Ook is er een XL stalenkamer met materiaalstalen van stoffen en meubelen. In het Light Lab worden diverse soorten verlichtingsarmaturen getoond van meer dan 50 verlichtingsmerken.

Shoppingadvies bij het Design House

Tijdens een shoppingafspraak op maat bij het Design House van Designlinq help ik je graag om samen de mooiste meubelen en accessoires te selecteren. Bij voorkeur maken we vooraf eerst een afspraak voor een interieurontwerp en kleur- en materiaalplan bij je thuis. 

Via Designlinq in samenwerking met STIJLIDEE is het mogelijk om een bijzondere collectie design meubelen en verlichting tegen aantrekkelijke prijzen voor je in te kopen. Naast het ontwerpen van je nieuwe interieur kan ik zo desgewenst ook de levering en plaatsing van je nieuwe producten regelen. Bovendien kun je gebruik maken van de montageservice om je nieuwe meubels en verlichting te laten monteren en/of aan te sluiten. 

Partners Design House

Deze merken zijn partners in het Design House van Designlinq:

Vitra

Artek

Artifort

The Good Floor

Moooi Carpets

Normann Copenhagen

New Works

Gazzda

Miinu

Montana Furniture

Kvadrat

Kvik

Planika Fires

Hay

Dit blog is ontstaan op eigen initiatief van STIJLIDEE. Ik wil er graag op wijzen dat ik alleen bedrijven en producten aanbeveel die ik zelf selecteer, bijzonder, mooi en inspirerend vind en die bovendien passen bij de moderne, klassieke, vintage en retro stijl van STIJLIDEE en de lezers van mijn blog. 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.