Nu het voorjaar in de lucht hangt en de eerste sneeuwklokjes alweer bloeien is het tijd voor verandering! En waar kun je het beste je interieur mee veranderen … met een nieuwe keuken misschien?

Vaak begint een interieuradvies aanvraag aan STIJLIDEE met vragen over de kleuren en materialen voor de nieuwe keuken. Naast kleuren en materialen voor de vloeren, wanden en keukendeuren zal er ook nagedacht moeten worden over de uitvoering van werkbladen, kranen, handgrepen, spoelbakken en keukenapparatuur want er is immers enorm veel keuze en je wilt vast geen miskopen doen?!

Keukenontwerp op maat

Om dat te voorkomen help ik je graag met een keukenontwerp op maat tijdens een STIJLIDEE Interieuradvies bij je thuis. Om goed op de hoogte te blijven van de nieuwste innovaties op keukengebied bracht ik vorige week een bezoek aan de inspirerende showroom van Verdonk Keukens in Maarssen.

De collectie keukens bestaat uit de moderne design keukens van de keukenmerken Schuller en Next125. Ook zijn hier de keukenwanden van Bokmerk te zien en de keuken werkbladen van Dekker Zevenhuizen. Bovendien is het mogelijk om bij Verdonk Keukens maatwerk meubelen te laten maken voor zowel de keuken als overige ruimtes zoals kasten, sidetables, dressoirs, tv meubels en meubels voor de wasruimte met wasmachine en droger.

Tijdens een shoppingafspraak op maat bij Verdonk Keukens in Maarssen help ik je graag om samen je droomkeuken te selecteren. Bij voorkeur maken we vooraf eerst een afspraak voor een STIJLIDEE Interieurontwerp en Kleuradvies bij je thuis.

STIJLIDEE Shopping Tip: Verdonk Keukens in Maarssen | Fotografie: STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling

Bekijk hier mijn impressie van de collectie moderne design keukens van Verdonk Keukens in Maarssen:

STIJLIDEE Shopping Tip: Verdonk Keukens in Maarssen | Fotografie: STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling

Ben je van plan om een nieuwe droomkeuken te kopen maar heb je geen idee hoe je een mooie eenheid creëert tussen je woonkamer en woonkeuken met eethoek? Ik help je graag met interieuradvies, kleuradvies en styling op maat! 

Meer inspiratie nodig voor de inrichting en styling van je huis? Ga naar STIJLIDEE’s Pinterest board:

Dit blog is op eigen initiatief van STIJLIDEE ontstaan naar aanleiding van mijn bezoek aan de showroom van Verdonk Keukens in Maarssen. Ik wil er graag op wijzen dat ik alleen bedrijven aanbeveel die ik zelf selecteer, bijzonder, mooi en inspirerend vind en die bovendien passen bij de moderne, klassieke, vintage en retro stijl van STIJLIDEE en de lezers van mijn blog. 

Tekst en Fotografie Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.