Vorige week bezocht ik de opening van de Verzelloni Concept Store via Enzo’s Agenturen bij de woonwinkel DOOR Bussum Deze woonwinkel verkoopt o.a. Italiaanse en Nederlandse design merken zoals Porro, Verzelloni, Living Divani, Arclinea Keukens, GoEsFurniture, Jacco Maris Verlichting, KDLN Lighting en Mos Design. De winkel is gevestigd in een oud pand met geweldige originele spanten en is ingericht met modern en elegant design in combinatie met natuurlijke materialen, mooie kunst en bijzondere items

Shoppingadvies op maat

Tijdens een shoppingafspraak op maat bij DOOR Bussum help ik je graag om samen de mooiste meubelen en accessoires te selecteren. Bij voorkeur maken we vooraf eerst een afspraak voor een STIJLIDEE Interieurontwerp en Kleuradvies bij je thuis.

STIJLIDEE Shopping Tip: DOOR Bussum | Fotografie: STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling

STIJLIDEE Shopping Tip: DOOR Bussum | Fotografie: STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling

Enthousiast over de stijl en sfeer van deze bijzondere collectie? Laten we samen plannen maken om jouw interieur om te toveren met meubelen, verlichting, gordijnen of accessoires uit de collectie van DOOR Bussum. STIJLIDEE helpt je graag met interieuradvies op maat!

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling

Geïnspireerd geraakt door mijn blog “STIJLIDEE Shopping Tip: Woonwinkel DOOR Bussum”? En meer inspiratie nodig om je huis te verbouwen? Ga naar STIJLIDEE’s Pinterest bord:

Dit blog is ontstaan op eigen initiatief van STIJLIDEE. Ik wil er graag op wijzen dat ik alleen bedrijven en producten aanbeveel die ik zelf selecteer, bijzonder, mooi en inspirerend vind en die bovendien passen bij de moderne, klassieke, vintage en retro stijl van STIJLIDEE en de lezers van mijn blog. 

Fotografie en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.