Recent bezocht ik ter inspiratie vanwege een nieuw interieur project de showroom van Zizeau Meubelen in Oss. Dit Nederlandse meubelmerk staat bekend om de combinatie van Dutch Design, luxe en comfort tegen een eerlijke prijs.

Zizeau gaat voor het perfecte interieur plaatje en kiest in haar showroom voor de combinatie van beige, grijs en een mix van naturel en donkerbruin hout in een tijdloze en moderne basic stijl.

Groot voordeel van de collectie van Zizeau Meubelen is de vlotte levertijd van gemiddeld slechts 6 weken. Dit vanwege de ambachtelijke productie die direct naast de showroom in Oss plaatsvindt.

Dit biedt vele mogelijkheden, zowel in maatvoering als in stoffen. Zo kun je o.a. kiezen uit de bekledingsstoffen van JAB, Romo, Kirkby Design, Villa Nova, Keymer, Casamance, De Ploeg, en Textaafoam.

Bijzondere en elegante details

Er is veel aandacht voor bijzondere en elegante details in de houten en metalen onderstellen van de zitmeubelen. Daarnaast is er ook een bijzondere collectie tafels en kasten in diverse kleuren hout verkrijgbaar

Shoppingadvies bij Zizeau

Tijdens een shoppingafspraak op maat bij Zizeau Meubelen in Oss help ik je graag om samen de mooiste meubelen en accessoires te selecteren. Bij voorkeur maken we vooraf eerst een afspraak voor een STIJLIDEE Interieurontwerp en Kleuradvies bij je thuis. 

STIJLIDEE Shopping Tip: Zizeau Meubelen | Fotografie: STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling

Bekijk hier mijn impressie van de collectie van Zizeau Meubelen in modern elegante stijl in Oss

STIJLIDEE Shopping Tip: Zizeau Meubelen | Fotografie: STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling

Enthousiast over de stijl en sfeer van deze bijzondere collectie? Laten we samen plannen maken om jouw interieur om te toveren met meubelen uit de collectie van Zizeau. STIJLIDEE helpt je graag met interieuradvies op maat!

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling

Geïnspireerd geraakt door mijn blog “STIJLIDEE Shopping Tip: Zizeau Meubelen”? En meer inspiratie nodig om je huis te verbouwen? Ga naar STIJLIDEE’s Pinterest bord:

Dit blog is ontstaan op eigen initiatief van STIJLIDEE. Ik wil er graag op wijzen dat ik alleen bedrijven en producten aanbeveel die ik zelf selecteer, bijzonder, mooi en inspirerend vind en die bovendien passen bij de moderne, klassieke, vintage en retro stijl van STIJLIDEE en de lezers van mijn blog. 

Fotografie en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.