2 reacties

STIJLIDEE Slaapkameradvies Utrecht

Ben je op zoek naar een stylist of interieurontwerper uit de regio Utrecht voor slaapkameradvies waar materialen, meubelen, kleuren en styling mooi op elkaar zijn afgestemd? Een slaapkamer die past bij de sfeer waar je je persoonlijk helemaal in thuis voelt en waar je niet het gevoel hebt in een sfeerloos showroom interieur te verblijven maar in een interieur dat perfect aansluit bij je wensen en persoonlijkheid?

STIJLIDEE Slaapkameradvies Utrecht door stylist en interieurontwerper

Interieuradvies, Kleuradvies, Styling, Fotografie: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Stijlidee is gespecialiseerd in het geven van praktische stylingtips voor de inrichting en styling van de slaapkamer. Daarnaast is er aandacht voor persoonlijk interieuradvies waardoor harmonie, rust en evenwicht in balans komen. Ook met kleine aanpassingen zoals het verven van een wandje of styling van nieuwe accessoires en verlichting kan je slaapkamer vaak al een complete metamorfose krijgen! Een basisadvies is al mogelijk inclusief schets op schaal, indeling en kleurenplan. Dit kan desgewenst worden aangevuld met een compleet advies op maat inclusief shopping, 3d perspectieftekening of moodboard.

Meer inspiratie nodig voor de inrichting en styling van slaapkamers? Bekijk STIJLIDEE’s Pinterest Board:

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Interieuradvies, kleuradvies, Styling, Fotografie en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes |Ham

Delen op social media
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

2 reacties op “STIJLIDEE Slaapkameradvies Utrecht

  1. Leuk idee, iedereen heeft zijn eigen idee voor een slaapkamer en vaak is het lastig om bepaalde producten kant en klaar te vinden. Een kledingkast op maat kan veel ruimte besparen en precies de wensen van de klant matchen. Doen jullie alleen Utrecht of ook andere steden? Groetjes Anne.

    • Hoi Anne, dank voor je compliment! Maatwerk is inderdaad vaak een mooie oplossing voor het besparen van ruimte. Tijdens een interieuradvies op maat bij je thuis bespreken we samen welke mogelijkheden het beste passen bij jouw interieur en wensen. Uiteraard is het ook gewoon mogelijk om af te spreken buiten de regio Utrecht. Vraag naar de mogelijkheden via info@stijlidee.nl Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial