Een reactie plaatsen

STIJLIDEE Styling

Ben je op zoek naar advies over styling en hoe je meer sfeer, warmte en gezelligheid in huis kunt brengen? Als professioneel en onafhankelijk stylist en interieurontwerper help ik je graag met de styling van je interieur.

Met mijn bedrijf STIJLIDEE ben ik sinds 2006 werkzaam vanuit de regio Utrecht. Ik gaf reeds styling aan aan vele particuliere opdrachtgevers en bedrijven waaronder De Woonindustrie(voorheen het Home Trade Center), ETC Expo, SieMatic, Histor, Bowls and Dishes en De Statie Wonen.

  • Met stylingadvies zorgt Stijlidee voor ‘het gouden randje’ waardoor je interieur meer sfeer krijgt en beter bij je past.
  • Je krijgt onafhankelijk en persoonlijk advies en leuke stylingtips over het groeperen van meubels en accessoires, het sfeervol toepassen van schilderijen, planten, bloemen en verlichting en het combineren van kleuren en materialen die uitstekend aansluiten bij de (vernieuwde) stijl van je interieur
  • Stijlidee komt bij je thuis en gaat direct aan de slag met het hergroeperen van accessoires.

STIJLIDEE Styling

Fotografie en Styling: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Shopping Advies: Hierbij is het mogelijk om samen te gaan winkelen bij je favoriete woonwinkel(s) of groothandels en fabrikanten waar woonwinkels, interieurstylisten en architecten inkopen.

Fotostyling: Stijlidee werkt op projectbasis aan fotostyling producties voor stijlvolle interieurfotografie van productfoto’s en sfeerfoto’s voor folders, magazines, brochures en verkoopstyling.

Winkelstyling | Visual Merchandising: Op het gebied van winkelstyling ofwel visual merchandising heeft Stijlidee ruime ervaring in het ontwerpen en inrichten van etalages, showrooms,  kantoren, bedrijfsrestaurants en beursstands. Hierdoor zul je meer klanten krijgen en zal je omzet toenemen.

Samen maken we van je huis een stijlvol thuis!

Meer inspiratie vind je op mijn Pinterest Bord: INTERIEUR Interieur Styling | Interior design

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Styling, Fotografie en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.