Een reactie plaatsen

STIJLIDEE STYLINGTIP: Eindelijk een oplossing voor die lelijke TV!

Regelmatig stellen mensen mij de vraag hoe de tv het beste kan worden gecombineerd met de rest van het interieur. Zo’n lelijk zwart televisiescherm is toch een minder fraai onderdeel in je huis.

Ook door de centrale plaatsing in de ruimte komt het dat een tv regelmatig een storend element is, al helemaal als de achterwand wit is geschilderd waardoor het zwarte tv scherm op een wit tv meubel een hard contrast geeft. Natuurlijk kun je je muren in een sfeervolle kleur schilderen of behangen om het harde contrast met je zwarte televisiescherm iets te verzachten. Maar sinds enige tijd is er nu ook een geweldig mooie oplossing bedacht: een televisie met een echt frame: The Frame van Samsung

Hiermee verander je op stijlvolle wijze in een handomdraai je televisie in een kunstwerk naar keuze. De televisie is uitgevoerd in een frame in de kleuren walnoot, naturel hout of wit. Standaard zitten er 100 kunstwerken in de gallery maar je kunt ook je eigen foto’s toevoegen of extra kunstwerken aankopen. Bovendien kun je een aantal kleinere frames toevoegen in de compositie waarmee je een wandvullende, sfeervolle en persoonlijke collage kunt maken. Het grote scherm biedt een display voor kunst, waardoor de televisie kan worden gecombineerd in een sfeervolle kunst collage met schilderijen in lijsten.

Bekijk hier de video met meer informatie over de Frame van Samsung:

Video: Samsung

STIJLIDEE STYLINGTIP: Eindelijk een oplossing voor die lelijke TV! | Fotografie: Samsung

STIJLIDEE STYLINGTIP: Eindelijk een oplossing voor die lelijke TV! | Fotografie: Samsung

STIJLIDEE STYLINGTIP: Eindelijk een oplossing voor die lelijke TV! | Fotografie: Samsung

STIJLIDEE STYLINGTIP: Eindelijk een oplossing voor die lelijke TV! | Fotografie: Samsung

STIJLIDEE STYLINGTIP: Eindelijk een oplossing voor die lelijke TV! | Fotografie: Samsung

STIJLIDEE STYLINGTIP: Eindelijk een oplossing voor die lelijke TV! | Fotografie: Samsung

STIJLIDEE STYLINGTIP: Eindelijk een oplossing voor die lelijke TV! | Fotografie: Samsung

Fotografie: Samsung

Bekijk in onderstaande video hoe je de Frame van Samsung in 15 minuten strak aan de muur monteert:

Video: Samsung

Door het omgevingslicht te detecteren past de helderheidsensor automatisch de helderheid en kleurtoon van het scherm aan voor een natuurlijke belichting. De televisie is uitgevoerd met een bewegingssensor waardoor je kunt genieten van je favoriete kunst en als je weggaat, gaat het scherm uit om energie te besparen. Met de bijna onzichtbare glasvezelkabel verbind je alle apparaten zonder rommelige kabels. Dit geeft je de mogelijkheid om alle verbonden apparaten verder uit het zicht te plaatsen. Je kunt de The Frame gemakkelijk en snel installeren, en desgewenst naar opzij, achteren of naar voren kantelen voor het ideale zicht. Deze bijzonder mooie televisie The Frame van Samsung in 43 inch voor een kleine kamer, 55 inch voor een gemiddelde kamer en 65 inch voor een grote kamer in huis.

Overweeg je om zelf een nieuwe televisie aan te schaffen maar weet je nog niet welke tv kast het beste met de rest van je interieur combineert? Kies dan bij voorkeur voor een tv meubel met dichte deuren of laden zodat je niet in een open rommelkast kijkt. Uiteraard kun je je audio en wifi apparatuur wel plaatsen in een open wandsysteem maar houdt er dan wel rekening mee dat je dit stofvrij dient te houden. Hoe verder weg je van je tv zit, hoe hoger de tv kan staan of hangen aan een TV muurbeugel. Hiervoor kun je aanhouden dat je tot 3 meter afstand van je tv deze het beste op een tv meubel met een hoogte tot 80 cm vanaf de vloer plaatst. Zit je verder weg van je tv, dan kan deze gerust wat hoger worden geplaatst, zelfs nog tot boven je open haard, gashaard of op een dressoir, bijvoorbeeld op 120 cm hoogte vanaf de vloer gemeten. Tijdens een interieuradvies aan huis kunnen we uiteraard ook samen bekijken hoe jouw tv hoek het beste in te richten is.

Stijlvolle TV meubels en TV dressoirs kun je vinden bij Goossens Meubelen, Basic Label en VT Wonen

Hoe heb jij de tv gecombineerd met de rest van je interieur? Heb jij nog andere ideeën over het stijlvol wegwerken van de tv, bijvoorbeeld met een tv lift systeem met een tv vloerstandaard of in een gesloten tv kast? Laat je reactie achter onderaan dit blog zodat je ideeën worden gedeeld met de lezers van mijn blog.

Hulp nodig bij het inrichten en stylen van je tv hoek met een stijlvol tv meubel, de juiste kleuren, accessoires en verlichting? Ik help je graag met stylingadvies op maat bij je thuis. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via Contact

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Dit blog is ontstaan in samenwerking met Samsung Nederland. Ik wil er graag op wijzen dat ik alleen producten aanbeveel die ik zelf selecteer, bijzonder, mooi en inspirerend vind en die bovendien passen bij de moderne, klassieke, vintage en retro stijl van STIJLIDEE en de lezers van mijn blog. STIJLIDEE werkt in dit blog samen met affiliate partners.  Als er uit de affiliate link een verkoop volgt, ontvangt STIJLIDEE hiervoor een kleine vergoeding als tegemoetkoming in de tijdsinvestering voor het schrijven van dit blog. 

Fotografie en Video Credits: Samsung | Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Delen op social media
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial