Een reactie plaatsen

STIJLIDEE STYLINGTIP: Haal het voorjaar in huis met stijlvolle wanddecoratie in 4 Stijl Thema’s

Wist je dat je met een wandcollage van fotolijsten en wanddecoratie heel makkelijk en snel een nieuwe sfeer in huis kunt halen? Wanddecoratie kun je zo heel flexibel aanpassen naar stijl, kleur en seizoen.

De Zweedse Online Shop van Desenio helpt je hiermee met een grote collectie posters en art prints. Het unieke Scandinavische design past bij vele interieur stijlen. Het assortiment omvat zowel populaire kunstenaars als ook diverse fotografen en illustrators, gemixt met eigen ontwerpen van de exclusieve Desenio Design Studio.

Interieur Trends via Desenio
Fotografie: Desenio

Met de nieuwste Stijl Thema’s Beige Balance, Natural Living, Pastel Paradise en Serene Spaces ben je straks weer helemaal up to date voor het komende seizoen lente-zomer 2021!

Bekijk hier de 4 Stijl Thema’s:

Beige Balance Interieur Trend via Desenio
Fotografie: Desenio

BEIGE BALANCE “We zien een nieuwe elegante stroming van warme neutrale trends, geïnspireerd op de 60s and 70s,” zegt Desenio’s Executive Creative Director, Annica Wallin.

De Beige Balance Trend gaat om het creëren van een comfortabele en rustige omgeving met smaakvolle en verfijnde details. Warme neutrale kleuren zorgen voor een gezellige en chique sfeer.

Natural Living Interieur Trend via Desenio
Fotografie: Desenio

NATURAL LIVING “De Natural Living trend is geïnspireerd op de rustieke omgeving van de Provence, zowel qua materialen als ook qua kleurcombinaties” zegt Annica Wallin.

De Natural Living Trend vervaagt de overgang tussen binnen- en buitenleven. Laat frisse lucht in je huis stromen en geef je interieur daarmee weer nieuwe energie. Met de combinatie van groentinten, citrusgeel en natuurlijke houtstructuren breng je de natuur in huis en kun je gaan genieten van een simpele en luxe sfeer.

Pastel Paradise Interieur Trend via Desenio
Fotografie: Desenio

PASTEL PARADISE “Deze trend brengt de hoognodige vrolijkheid en blijheid in huis en focust op speelse pastelkleuren” zegt Annica Wallin.

De Pastel Paradise trend zorgt voor zachte en smaakvolle neon kleuren. Het is aan jou hoe je deze kleuren in je huis wilt combineren. heb je lef dan kies je voor gedurfde contrasten maar ook kun je juist kiezen voor een subtiel accent.

Serene Spaces Interieur Trend via Desenio
Fotografie: Desenio

SERENE SPACES “Serene Spaces is een minimalistische trend, deze trend zorgt voor een rustige sfeer. Heldere en lichte ruimtes vrij van rommel en overbodige styling van accessoires. Veel wittinten gecombineerd met spiegels en glaswerk. Een open en heldere ruimte geeft een simpele en opgewekte sfeer” zegt Annica Wallin.

In onze drukke hedendaagse wereld kijken we vaak terug naar het verleden om inspiratie te halen uit een simpel en eenvoudig leven. De Serene Spaces trend nodigt uit om traditionele elementen in huis te halen zoals ambachtelijk textiel, borduurwerk en hergebruikte materialen te combineren in een moderne en heldere ruimte.

Meer inspiratie over Lente en Zomer Styling en Interieur Styling nodig? Kijk dan eens op STIJLIDEE’s Pinterest Borden:

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Dit blog is ontstaan op eigen initiatief van STIJLIDEE en in samenwerking met Press Loft.

Fotografie en Tekst Credits: Desenio | Annica Wallin en overige tekst en vertaling via STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.