STIJLIDEE STYLINGTIP: Mijn vtwonen voorjaarshuis 2019

Afgelopen week deed ik mee aan de wedstrijd van vtwonen via Pinterest: Win een vtwonen voorjaarshuis en shop meubelen en accessoires ter waarde van 10.000 euro. Wat is het toch fijn om leuke plannen te maken voor de inrichting en styling van je voorjaarshuis! En al helemaal als geld geen rol zou spelen. Helaas heb ik dit keer geen 10.000 euro gewonnen want de winnares is inmiddels al bekend: Zizi uit Tilburg. Wat een bofkont!

Benieuwd naar mijn ideeën? Bekijk STIJLIDEE’s moodboards en laat je inspireren. Ik haal graag het voorjaar in huis want hier word ik zo blij van! Dit doe ik met groene planten, bloemen en accessoires in groen, roze en blauw met een botanisch dessin. Op onderstaande moodboards met foto’s uit de vtwonen webshop selecteerde ik mijn woonwensen om een stijlvol voorjaar in huis te halen in een mix van modern design en Scandinavisch retro.

Bekijk hier mijn favoriete voorjaarsitems in de moodboards van mijn vt wonen voorjaarshuis 2019:

STIJLIDEE STYLINGTIP: Mijn vtwonen voorjaarshuis 2019 | Moodboard: STIJLIDEE Interieuradvies en Styling | Fotografie: via vtwonen shop
Mijn vtwonen voorjaarsstyling
STIJLIDEE STYLINGTIP: Mijn vtwonen voorjaarshuis 2019 | Moodboard: STIJLIDEE Interieuradvies en Styling | Fotografie: via vtwonen shop
Mijn vtwonen voorjaarstuin
STIJLIDEE STYLINGTIP: Mijn vtwonen voorjaarshuis 2019 | Moodboard: STIJLIDEE Interieuradvies en Styling | Fotografie: via vtwonen shop
Mijn vtwonen voorjaarswoonkamer
STIJLIDEE STYLINGTIP: Mijn vtwonen voorjaarshuis 2019 | Moodboard: STIJLIDEE Interieuradvies en Styling | Fotografie: via vtwonen shop
Mijn vtwonen voorjaarskeuken
STIJLIDEE STYLINGTIP: Mijn vtwonen voorjaarshuis 2019 | Moodboard: STIJLIDEE Interieuradvies en Styling | Fotografie: via vtwonen shop
Mijn vtwonen voorjaarseetkamer
STIJLIDEE STYLINGTIP: Mijn vtwonen voorjaarshuis 2019 | Moodboard: STIJLIDEE Interieuradvies en Styling | Fotografie: via vtwonen shop
Mijn vtwonen voorjaarswerkkamer
STIJLIDEE STYLINGTIP: Mijn vtwonen voorjaarshuis 2019 | Moodboard: STIJLIDEE Interieuradvies en Styling | Fotografie: via vtwonen shop
Mijn vtwonen voorjaarshal
STIJLIDEE STYLINGTIP: Mijn vtwonen voorjaarshuis 2019 | Moodboard: STIJLIDEE Interieuradvies en Styling | Fotografie: via vtwonen shop
Mijn vtwonen voorjaarsbadkamer
STIJLIDEE STYLINGTIP: Mijn vtwonen voorjaarshuis 2019 | Moodboard: STIJLIDEE Interieuradvies en Styling | Fotografie: via vtwonen shop
Mijn vtwonen voorjaarsslaapkamer
STIJLIDEE STYLINGTIP: Mijn vtwonen voorjaarshuis 2019 | Moodboard: STIJLIDEE Interieuradvies en Styling | Fotografie: via vtwonen shop
Mijn vtwonen voorjaarskinderkamer

Meer inspiratie over mijn vtwonen voorjaarshuis vind je op STIJLIDEE’s Pinterest board:

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Fotografie Credits: vtwonen en vtwonen shop | Tekst en Moodboard Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Delen op social media
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial