Ben je op zoek naar inspiratie om je interieur te veranderen? Kijk dan eens op Pinterest! Voordat je een afspraak met STIJLIDEE wilt maken voor een interieuradvies kun je zelf eerst een kijkje nemen op de Pinterest Pagina van STIJLIDEE. Zo kun je alvast wat ideeën verzamelen waardoor ik je nog beter kan helpen met het realiseren van een concreet interieurontwerp.

STIJLIDEE’s borden staan op Pinterest overzichtelijk gegroepeerd per onderwerp. Zo vind je o.a. interieur ideeën voor WoonkamersKeukens en Slaapkamers. Zelf kun je een eigen bord aanmaken en mij na het maken van een afspraak STIJLIDEE Interieuradvies desgewenst uitnodigen zodat we gezamenlijk op een groepsbord kunnen pinnen. Dit kan desgewenst onder een geheim bord waardoor anderen dit niet kunnen volgen. Zo kunnen we alvast een aantal ideeën visualiseren voordat het interieurontwerp stap voor stap zal worden uitgewerkt en gerealiseerd.

Op Pinterest deel ik onder STIJLIDEE Projecten Interieuradvies, Kleuradvies, Styling mijn eigen foto’s van reeds gerealiseerde STIJLIDEE Interieurprojecten.

Bekijk hier de STIJLIDEE TOP 5 Meest Populaire Pins op Pinterest

Nummer 1: STIJLIDEE Foto: Kerstboom met mat gouden kerstballen

Kerst Styling Tips 2015: zo brengt STIJLIDEE kerstsfeer in huis

Nummer 2: STIJLIDEE Foto witte xxl vazen met takken en natuurlijke decoratie

Binnenkijken in … een moderne jaren 80 woning in Wijk bij Duurstede na STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling

Nummer 3: STIJLIDEE Foto: Werkplek in de woonkamer met landelijke houten tafel voor de laptop achter de bank

Modern landelijke woonkamer in Odijk na STIJLIDEE's Interieuradvies, Kleuradvies en Styling

Nummer 4: STIJLIDEE Foto: Wanddecoratie van Muurmeesters met afbeelding van het Puttertje van Fabritius

STIJLIDEE STYLINGTIP: Hoe je stap voor stap de juiste wanddecoratie selecteert voor je interieur | STIJLIDEE Interieuradvies en Styling

Nummer 5: STIJLIDEE Foto: Stoere massief houten eettafel met X onderstel

Binnenkijken in ... een nieuwbouw appartement in IJsselstein in modern kleurrijke stijl na STIJLIDEE Interieuradvies en Styling

Interieuradvies, Kleuradvies, Styling en Fotografie: STIJLIDEE

Nu je de TOP 5 hebt bekeken valt het je vast op dat de foto’s heel divers zijn, van de styling van een kerstboom en vazen met takken tot de combinatie van een werkplek in de woonkamer, wanddecoratie en een stoere eettafel met een x onderstel. Vaak wordt mij in een interieuradvies dan ook gevraagd om:

  • Stylingtips
  • Kleuradvies
  • Functionele ideeën
  • Indelingen

Het is steeds weer een enorme uitdaging om iets nieuws te verzinnen wat zal passen bij de wensen en woonstijl van de opdrachtgever. Zo realiseren we samen jouw droominterieur waardoor je kunt genieten van een persoonlijk en stijlvol thuis.

Over het onderwerp Pinterest schreef ik zelf al eerder deze blogs:

Meer inspiratie nodig over de inrichting en styling van je interieur of werkruimte? Bekijk STIJLIDEE’s Pinterest Borden:

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag vrijblijvend een offerte aan via >> Contact

Interieuradvies, Kleuradvies, Styling, Fotografie en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.