Een reactie plaatsen

STIJLIDEE werkt samen met … keukenfabrikant SieMatic als SieMatic Stylist

STIJLIDEE werkt sinds 2012 samen met keukenfabrikant SieMatic en is gecertificeerd tot SieMatic Stylist. STIJLIDEE volgde een exclusieve training voor stylisten over het vormgeven, stylen en ontwerpen van SieMatic Keukens. De training werd gegeven door Bianca Gels van The Home Factory bij de keukenwinkel Goedhart Keukens in Alphen aan den Rijn, bij het Miele Inspirience Centre in Vianen en bij SieMatic in Löhne, Duitsland. Het examen bestond uit het ontwerpen en presenteren van een SieMatic Design keuken inclusief moodboard, bovenaanzicht en 3D ontwerpen aan een team van SieMatic architecten en designers in het SieMatic Design Centrum.

STIJLIDEE werkt samen met … keukenfabrikant SieMatic als SieMatic Stylist

Tijdens een SieMatic Stylistenadvies bij je thuis maakt STIJLIDEE een keukenontwerp voor de indeling van je keuken. Ook wordt er advies gegeven over kleurgebruik en materiaalkeus van vloeren, wanden, keukenglas, keukendeuren, keukenfronten, het keukenwerkblad en de keukenachterwand. Tijdens zo’n advies neemt STIJLIDEE stalen mee van de collectie SieMatic keukenfronten en van de collectie Jetstone keukenwerkbladen in natuursteen, graniet, composiet en keramiek.

Selectie uit de collectie SieMatic Keukens:

Fotografie: SieMatic

Voorbeelden van keukenadvies projecten in diverse woonstijlen zijn te zien in STIJLIDEE’s Portfolio Projecten:

De samenwerking van SieMatic en STIJLIDEE houdt in dat klanten bij aankoop van een SieMatic keuken een STIJLIDEE Interieuradvies vergoed kunnen krijgen. Vraag naar de voorwaarden bij de locale SieMatic dealer. Meer informatie op:

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Dit blog is ontstaan in samenwerking met SieMatic. Ik wil er graag op wijzen dat ik alleen bedrijven aanbeveel die ik zelf selecteer, bijzonder, mooi en inspirerend vind en die bovendien passen bij de moderne, klassieke, vintage en retro stijl van STIJLIDEE en de lezers van mijn blog. 

Fotografie Credits: Siematic | Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Delen op social media
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial