Wil je echt iets unieks in je interieur? Doe dan mee aan de STIJLIDEE WINACTIE en maak kans op een unieke en ambachtelijke lamp van Studio BOP.

Doe mee met de STIJLIDEE WINACTIE >> Win een unieke houtfineer lamp t.w.v. 345 euro

Wat moet je doen:

  1. Volg @StudioBOP en @Stijlidee op Instagram
  2. Tag minimaal 1 vriend in je reactie op Instagram en in je reactie onderaan dit blog
  3. Schrijf een reactie op Instagram en onderaan dit blog en leg uit waarom je de unieke houtfineerlamp ter waarde van 345 euro wilt winnen
  4. Op 31 maart 2024 kiezen wij een winnaar waarna we de gewonnen lamp ter waarde van 345 euro bij je zullen bezorgen.

De deelnemer met de leukste reactie wint een gratis lamp ter waarde van 345 euro van Studio BOP. De winnaar van deze STIJLIDEE WINACTIE zal op 31 maart onderaan dit blog bekend worden gemaakt waarna de gewonnen lamp naar keuze ter waarde van 345 euro zal worden bezorgd. Er zal bovendien een fotoreportage worden gemaakt van jouw interieur met de gewonnen lamp, deze foto zal worden gedeeld op de social media van STIJLIDEE en Studio BOP.

Minimale leeftijd deelnemers: 18 jaar. Woonplaats: Regio Utrecht | Looptijd: tot 31 maart 2024 | De winnaar zal worden gekozen door Kirsten en Winnie

Birds of Paradise

Studio BOP ofwel Birds of Paradise is het bedrijf van Kirsten de Keizer. Ze ontwerpt en fabriceert unieke en duurzame hout fineer lampen en lichtobjecten. Kirsten is gespecialiseerd in de marqueterie techniek, een vorm van inlegwerk.

STIJLIDEE WINACTIE: Win een unieke houtfineer lamp t.w.v. 345 euro
STIJLIDEE WINACTIE: Win een unieke houtfineer lamp t.w.v. 345 euro | STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling

Organische bloem- en bladmotieven

Haar ontwerpen kenmerken zich door bijzondere en organische bloem- en bladmotieven geïnspireerd op de natuur. De lampen hebben een nostalgisch en klassiek vintage karakter door de warme houtkleuren en de sierlijke lijnen. Daarom passen deze lampen heel goed in jaren ’30 huizen en herenhuizen uit begin 1900 in de Modern Klassieke Woonstijl. Maar ook in diverse andere woonstijlen kunnen deze bijzondere lampen goed worden gecombineerd, zoals in de Scandinavian Green en de Modern Landelijke woonstijl.

Custom-made

De lampen worden maximaal in een serie van 10 lampen gemaakt. Bovendien is er de mogelijkheid om een uniek exemplaar custom-made te laten maken.

Update 31 maart 2024: Inmiddels is de winnaar bekend! Er zal spoedig contact worden opgenomen voor het maken van een bezorgafspraak en fotoshoot met de gewonnen lamp bij @mariska030. Van harte gefeliciteerd, Mariska!

Lichtadvies

Kun je advies gebruiken over de toepassing van de juiste verlichting in je interieur? Tijdens een lichtadvies op maat wordt er een lichtplan uitgewerkt en advies gegeven over stijl, kleur en type armatuur.

STIJLIDEE WINACTIE: Win een unieke houtfineer lamp t.w.v. 345 euro | STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling
STIJLIDEE WINACTIE: Win een unieke houtfineer lamp t.w.v. 345 euro | STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling

Meer inspiratie over Verlichting en Interieur Styling nodig? Kijk dan eens op STIJLIDEE’s Pinterest Borden:

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling

Fotografie en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

STIJLIDEE WINACTIE: Win een unieke houtfineer lamp t.w.v. 345 euro

Geef een reactie