48 reacties

STIJLIDEE ZOMER WINACTIE: Win 150 euro shoptegoed bij Poster Store

Nu de zomervakantie alweer bijna gaat beginnen is het de hoogste tijd om je huis in zomerse sferen te stylen. Doe mee met de STIJLIDEE ZOMER WINACTIE in samenwerking met Poster Store en win een gratis shoptegoed ter waarde van 150 euro op stijlvolle posters en fotolijsten.

Doe mee met de STIJLIDEE WINACTIE >> GRATIS Posters en lijsten ter waarde van 150 Euro

Met welke poster van Poster Store wil jij graag de zomer in huis halen? Laat je reactie achter onderaan dit blog. De leukste reactie wint gratis posters en lijsten ter waarde van 150 euro van Poster Store. De winnaar of winnares van deze STIJLIDEE WINACTIE zal op 31 augustus 2019 onderaan dit blog bekend worden gemaakt waarna de gewonnen posters en/of lijsten naar keuze ter waarde van 150 euro zullen worden toegestuurd

Zelf heb ik de zomer deze week in huis gehaald met een wandcollage met nieuwe posters in vakantiesferen. De door mij geselecteerde posters uit de collectie van Poster Store stralen het ultieme vakantiegevoel uit en dat is wat mij betreft lekker veel genieten van de natuur, of dit nu aan zee, op het strand, in de bergen, op het water, in de boot of in de bossen is, als je maar niets hoeft te doen behalve heerlijk genieten van al die vrije tijd en lekker lang offline zijn!

Neem hier een kijkje in mijn interieur en bekijk mijn wandcollage in zomerse sfeer:

STIJLIDEE ZOMER WINACTIE: Win 150 euro shoptegoed bij Poster Store | STIJLIDEE Interieuradvies en Styling
STIJLIDEE ZOMER WINACTIE: Win 150 euro shoptegoed bij Poster Store | STIJLIDEE Interieuradvies en Styling
STIJLIDEE ZOMER WINACTIE: Win 150 euro shoptegoed bij Poster Store | STIJLIDEE Interieuradvies en Styling
STIJLIDEE ZOMER WINACTIE: Win 150 euro shoptegoed bij Poster Store | STIJLIDEE Interieuradvies en Styling
STIJLIDEE ZOMER WINACTIE: Win 150 euro shoptegoed bij Poster Store | STIJLIDEE Interieuradvies en Styling
STIJLIDEE ZOMER WINACTIE: Win 150 euro shoptegoed bij Poster Store | STIJLIDEE Interieuradvies en Styling

In mijn interieur combineer ik de kleuren blauw, grijs en groen. Deze kleuren geven een rustgevend en ontspannen gevoel en passen goed bij de selectie die ik maakte van de posters met afbeeldingen van de zee, golven, de kustlijn, heuvels, bossen en bergen. In de styling combineer ik groene planten met blauwe accessoires in de kussens en de hocker. Ook laat ik een plantendessin terugkomen in het kussen om zo de natuur nog meer naar binnen te halen voor een zomerse sfeer.

STIJLIDEE ZOMER WINACTIE: Win 150 euro shoptegoed bij Poster Store | STIJLIDEE Interieuradvies en Styling
STIJLIDEE ZOMER WINACTIE: Win 150 euro shoptegoed bij Poster Store | STIJLIDEE Interieuradvies en Styling
STIJLIDEE ZOMER WINACTIE: Win 150 euro shoptegoed bij Poster Store | STIJLIDEE Interieuradvies en Styling
STIJLIDEE ZOMER WINACTIE: Win 150 euro shoptegoed bij Poster Store | STIJLIDEE Interieuradvies en Styling

Fotografie en Styling: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham | Posters: Poster Store

Meer inspiratie over Zomer Styling en Interieur Styling nodig? Kijk dan eens op STIJLIDEE’s Pinterest Borden:

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Fotografie en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Delen op social media
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

48 reacties op “STIJLIDEE ZOMER WINACTIE: Win 150 euro shoptegoed bij Poster Store

 1. Een prachtige poster van de natuur, zou ik heel graag willen, zodat ik er dagelijks van kan genieten. Want alleen van het kijken naar de poster, kan ik al heel veel ontspanning, rust en vrolijkheid krijgen.

 2. Wat een te gekke winactie, ik doe heel graag mee! Mocht ik winnen dan zou ik graag een kunstposter voor mezelf of een modeposter voor mijn dochter winnen.

 3. Oeee heel graag een vintage poster of een iconisch zwartwit beeld! Ik maak super graag kans!

 4. Ik ga voor de ‘close’ poster. En waarom? Omdat op deze poster twee verliefde mensen te zien zijn en liefde is wat we vieren deze zomer met ons 1 jarig jubileum van ons huwelijk. Met een nieuw huis op komst en alle liefde die we hebben voor elkaar en het geluk te vieren kussen we graag! 😉

  • Wat een schitterende actie. Mijn dochter is druk haar kamer aan het stylen en zoekt al een tijd naar posters alleen komt ze voor haar zo duur uit. De keuze heeft ze al gemaakt. We duimen!

 5. Ik ga voor een natuurposter. Past perfect in mijn nieuwe interieur. Zeer mooi.

 6. Boat in the lake vind ik erg mooi. Ik doe graag mee.

  • Wauw te gekke winactie! Ik doe graag mee. Heerlijke poster van de zee lijkt me wel wat, ik hou enorm van de natuur, in het bos kom ik vaak maar de zee is net iets te ver helaas. Ik zou enorm blij worden van zo’n gave poster

 7. wat een geweldig gebaar, verras me maar met zo’n prachtig exemplaar, mooi kado voor mijn 65e jaar #duimenmaar

 8. Schitterend wat een prachtige posters ik ben dol op de natuur en hang het graag aan mijn muur in een mooie lijst.

 9. Ik zou kiezen voor A Thousand Birds poster. De mooie vogels en de vrolijke gele zon zou je elke dag het gevoel van zomer geven. En in het geval het rotweer is, gordijnen dicht, glas rose, olijfjes en lekker naar de poster kijken 😉

 10. Zo haal ik de natuur toch nog een beetje binnen. Vakantie is niet meer nodig!

 11. Ik zou kiezen voor deze https://posterstore.nl/posters/grass-by-the-sea-poster/ .
  Het strand geeft me altijd het ultieme zomergevoel.

 12. Over the hill..lijkt me voor ons niet over the top…….eind 2019 hopen we te mogen verhuizen naar een nieuwe flat in Almere-Haven en we zullen voor deze fraaie poster zeker een mooie plek vinden aan onze wanden daar.
  Uitzicht op de natuur al is het op een foto altijd mooi en rustgevend. Succes allen en veel win en styling plezier

 13. Wat een prachtige actie. Ik ga voor de poster met het edelhert. Een prachtig aandenken aan al die edelherten, die de Oostvaardersplassen moesten verlaten.

  • Sowieso North Sea Dunes. Wij wonen in Noord-Brabant en elk jaar proberen we een weekend naar zee te gaan. Zodra we Zeeland in komen rijden lijkt het alsof er een deken van rust over ons en onze tweeling valt. We komen dan wel uit Brabant maar Zeeland voelt bijna als thuiskomen. Een strandwandeling laat ons even alles en iedereen vergeten. En wat is er nou fijner dan met je kinderen genieten en schelpen zoeken? Heerlijk is dat. Ik maak dus graag kans om nog langer van de zee te genieten

 14. Super leuk! En wat veeeel keuzes!
  Graag: African Elephant Poster. Prachtige poster/foto van, naar mijn mening, het prachtigste dier van de wereld!

 15. Mijn oudste dochter mag binnenkort haar kamer veranderen en is helemaal gek van Harry Potter. Dit gaat het thema dan ook worden in haar nieuwe kamer ;).
  Ik denk dat ik haar heel erg blij kan maken met de prachtige poster Hogwarts Express, die ook nog zeer smaakvol is als ze een keer wat anders wil!

 16. Ik doe heel graag mee voor de kaart van Brussel, omdat mijn vriend Brussel zo`n fijne stad vindt. Dan halen we een stukje stad in huis!

 17. Mijn ouders hebben net een nieuw huis. Ik zou ze graag verrassen met een mooie poster met lijst. Wel zou ik ze zelf graag laten kiezen, want smaken verschillen.Zelf vind ik de Horse at Dawn Poster erg mooi.

 18. Waanzinnige win actie. Wij zijn geraakt door al dat moois. Samen zijn we het eens geworden. Het wordt Passion Poster omdat m n man zo lief zei “ dat ik hier iets van weg heb”. Vindt het een mooi gebaar.
  In augustus vier ik mijn verjaardag. Het zou een mooi cadeau zijn. Dubbel geluk. Succes allemaal.

 19. Met de Matterhorn poster haal ik graag de zomer binnen. Door een nekhernia en een permanente zenuwbeschadiging ben ik beperkt door chronische pijn, wat echter wel goed gaat is wandelen. Dat doen wij dan ook graag in de zomer in de bergen. Zo mooi om weg te smelten in het landschap en te genieten van de mooie landschappen, het geeft mij altijd het gevoel alsof ik alles kan!

 20. oooh wow geweldig! ik doe graag mee

 21. Wat heb je dat super leuk gedaan! Wij zijn de woonkamer aan het pimpen, dus dit komt precies op het goede moment. Ik ben geinspireerd door jouw keuzes. Ook ik zal kiezen voor het thema natuur en dezelfde kleurkeuze. Echt prachtig. Ik heb net al lekker lopen neuzen op de site. Ik zou sowieso kiezen voor Tree Top Fog Poster.

 22. Voor mijn lieve puberdochter Nikki, die zo gek is op beren en in ons nieuwe huis eindelijk haar eigen slaapkamer krijgt en deze niet meer hoeft te delen met haar tweelingzus, een prachtige poster met een beer!

 23. Ik zou mijn huis graag in zomerse sferen willen brengen met de poster: North Sea Dunes Poster.
  Ik heb mijn huis ook ingericht in de mediterrane sfeer en daar past deze poster heel goed bij.
  Heel graag doe ik mee.

 24. Ik ga voor zomers eten!
  Mooi voor in mijn keuken. Heerlijke en prachtige artisjokken, een ananas. Eventueel wat kruidenposters. Keus genoeg!

 25. Ik wil graag de zomer in huis halen met een combinatie van verschillende maten posters van Poster Store met thema strand/zee, een collage met Beach Wave Poster, Pastel Beach Poster, False Bay Poster, North Sea Dunes Poster, Ocean Poster, Beach Walk Poster en Blue wave Poster!

 26. Ik kan uren kijken en wegdromen bij het zien van een strand op een poster. Het geeft me een gevoel van rust, ontspanning en vrijheid als ik ernaar kijk, vanuit de bank of relaxstoel.

 27. Hey Winnie, wat een toffe winactie. Op de een of andere manier vind ik het toch altijd vrij lastig om iets sprekends voor aan de muur te vinden. Dus je winactie brengt veel mogelijkheden! Ik denk dat ik zou kiezen voor de Bold shapes poster of de zwart witte Brigitte Bardot, de strakke en vintage vormen spreken me erg aan en denk dat ze prima zullen uitkomen in mijn interieur.

 28. leuke actie ik zou denk ik voor water of groen gaan als ik win

 29. Wat een leuke actie!
  Ik zou de Ferris Wheel Poster uitkiezen. Bij het zien van dit plaatje krijg ik flashbacks naar een zwoele zomerdag in Coney Island, NY met mijn lief. Hotdogs en milkshakes, de boulevard en het strand, en heerlijk knus samen in het bakje van het reuzerad.. 🙂 <3

 30. Mijn neefje van 2,5 is stapelgek op alles wat met dieren te maken heeft. En mijn broer en schoonzus hebben net een nieuw huis gekocht. Ik zou hem graag een mooie ingelijste poster kado doen: de wereldkaart met dieren voor in zijn nieuwe kamer.

 31. Dit is een leuk idee om een poster in te lijsten en hiermee je kamer echt af te maken. Ik zou sowieso kiezen voor Spring Migration Poster. Straalt rust uit en ik krijg er een vakantiegevoel van 🙂

 32. wat een leuke actie! mijn voorkeur gaat uit naar nordic abstract. Wil al zo lang iets moois in mijn huis hangen!

 33. De poster ‘Spring Magnolias Poster’ geeft mij echt een zomers gevoel, maar wat een moeilijke keuze en wat een prachtige platen zijn er te vinden, zou erg cool zijn deze in mijn eigen huis te laten stralen.

 34. De Hogwarts Express Poster, omdat deze mij aan mijn vakantie naar Schotland herinnert. Het Glenfinnanviaduct is zo mooi!

 35. Ik heb wat met moestuinieren en uiteraard heb ik daarom ook kruiden in mijn tuin!
  Ik vind de culinary herbs poster erg mooi vanwege het simplistische design. En handig om nog even te spieken tijdens het koken welke smaakmakers er passen bij mijn gerecht :).
  Ik zie dat ze nog meer posters voor de keuken hebben, dus ik zou een mooie collage samenstellen.

 36. erg leuke actie om wat leuks in de natuur tinten aan de muur te kunnen hangen

 37. wat een gave actie. zou mooi passen boven onze nieuwe bank anders is de muur zo kaal

 38. Superleuke actie! Mocht ik winnen dan zou ik graag voor een vintage poster gaan. Past perfect in ons nieuwe interieur.

 39. Leuke actie! Ik zou gaan voor de ‘To the beach’ poster. Ik ben gek op het strand en het is leuk om ook thuis tijdens het studeren af en toe weg te kunnen dromen bij een foto van het strand 🙂

 40. Wauw…
  Wat een te gekke give away. Na 3 jaar in ons huisje… nog steeds niets aan de muur hangen!
  Ik ben dol op pioenrozen… jammer daar ze er maar zo kort zijn. Dus….
  Ik zou helemaal los gaan op de posters
  Pink Peonies
  Pink Flowers…
  Aangevuld met Always Kiss me Goodnight… en… Good morning…

  • Ik zou gaan voor de ‘I believe in you poster’. De quote past heel erg bij mij omdat ik complimenten heel belangrijk vind, maar het ook belangrijk vind om de boel luchtig te houden. Daar past de ‘nice butt’ opmerking weer goed bij 🙂

 41. I believe in you poster zou ik graag willen winnen om ons 12.5 jarig huwelijk hiermee goed in te luiden

 42. Wat een leuke winactie! Ik wil heel graag de zomer in huis halen met de Matahari Poster. Super kleurrijke en vrolijke kinderposter voor in de babykamer! 🙂

 43. In love with the LOVE WARRIORS collectie!!!! WAUWIE! Niet alleen een zomers gevoel maar als ik ernaar kijk krijg ik het ultieme gevoel van vrijheid. Het moeilijkste zal het kiezen zijn. Echt. Ge-wel-dig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial