Nu de zomervakantie alweer bijna gaat beginnen is het de hoogste tijd om je huis in zomerse sferen te stylen. Doe mee met de STIJLIDEE ZOMER WINACTIE in samenwerking met Poster Store en win een gratis shoptegoed ter waarde van 150 euro op stijlvolle posters en fotolijsten.

Doe mee met de STIJLIDEE WINACTIE >> GRATIS Posters en lijsten ter waarde van 150 Euro

Met welke poster van Poster Store wil jij graag de zomer in huis halen? Laat je reactie achter onderaan dit blog. De leukste reactie wint gratis posters en lijsten ter waarde van 150 euro van Poster Store. De winnaar of winnares van deze STIJLIDEE WINACTIE zal op 31 augustus 2019 onderaan dit blog bekend worden gemaakt waarna de gewonnen posters en/of lijsten naar keuze ter waarde van 150 euro zullen worden toegestuurd

Zelf heb ik de zomer deze week in huis gehaald met een wandcollage met nieuwe posters in vakantiesferen. De door mij geselecteerde posters uit de collectie van Poster Store stralen het ultieme vakantiegevoel uit en dat is wat mij betreft lekker veel genieten van de natuur, of dit nu aan zee, op het strand, in de bergen, op het water, in de boot of in de bossen is, als je maar niets hoeft te doen behalve heerlijk genieten van al die vrije tijd en lekker lang offline zijn!

Neem hier een kijkje in mijn interieur en bekijk mijn wandcollage in zomerse sfeer:

STIJLIDEE ZOMER WINACTIE: Win 150 euro shoptegoed bij Poster Store | STIJLIDEE Interieuradvies en Styling
STIJLIDEE ZOMER WINACTIE: Win 150 euro shoptegoed bij Poster Store | STIJLIDEE Interieuradvies en Styling
STIJLIDEE ZOMER WINACTIE: Win 150 euro shoptegoed bij Poster Store | STIJLIDEE Interieuradvies en Styling
STIJLIDEE ZOMER WINACTIE: Win 150 euro shoptegoed bij Poster Store | STIJLIDEE Interieuradvies en Styling
STIJLIDEE ZOMER WINACTIE: Win 150 euro shoptegoed bij Poster Store | STIJLIDEE Interieuradvies en Styling
STIJLIDEE ZOMER WINACTIE: Win 150 euro shoptegoed bij Poster Store | STIJLIDEE Interieuradvies en Styling

In mijn interieur combineer ik de kleuren blauw, grijs en groen. Deze kleuren geven een rustgevend en ontspannen gevoel en passen goed bij de selectie die ik maakte van de posters met afbeeldingen van de zee, golven, de kustlijn, heuvels, bossen en bergen. In de styling combineer ik groene planten met blauwe accessoires in de kussens en de hocker. Ook laat ik een plantendessin terugkomen in het kussen om zo de natuur nog meer naar binnen te halen voor een zomerse sfeer.

STIJLIDEE ZOMER WINACTIE: Win 150 euro shoptegoed bij Poster Store | STIJLIDEE Interieuradvies en Styling
STIJLIDEE ZOMER WINACTIE: Win 150 euro shoptegoed bij Poster Store | STIJLIDEE Interieuradvies en Styling
STIJLIDEE ZOMER WINACTIE: Win 150 euro shoptegoed bij Poster Store | STIJLIDEE Interieuradvies en Styling

Fotografie en Styling: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham | Posters: Poster Store

Meer inspiratie over Zomer Styling en Interieur Styling nodig? Kijk dan eens op STIJLIDEE’s Pinterest Borden:

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Fotografie en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Dit blog is gesponsord door Posterstore.com

66 Replies to “STIJLIDEE ZOMER WINACTIE: Win 150 euro shoptegoed bij Poster Store”

 1. Een prachtige poster van de natuur, zou ik heel graag willen, zodat ik er dagelijks van kan genieten. Want alleen van het kijken naar de poster, kan ik al heel veel ontspanning, rust en vrolijkheid krijgen.

 2. Wat een te gekke winactie, ik doe heel graag mee! Mocht ik winnen dan zou ik graag een kunstposter voor mezelf of een modeposter voor mijn dochter winnen.

 3. Oeee heel graag een vintage poster of een iconisch zwartwit beeld! Ik maak super graag kans!

 4. Ik ga voor de ‘close’ poster. En waarom? Omdat op deze poster twee verliefde mensen te zien zijn en liefde is wat we vieren deze zomer met ons 1 jarig jubileum van ons huwelijk. Met een nieuw huis op komst en alle liefde die we hebben voor elkaar en het geluk te vieren kussen we graag! 😉

 5. Ik ga voor een natuurposter. Past perfect in mijn nieuwe interieur. Zeer mooi.

 6. wat een geweldig gebaar, verras me maar met zo’n prachtig exemplaar, mooi kado voor mijn 65e jaar #duimenmaar

 7. Ik zou kiezen voor A Thousand Birds poster. De mooie vogels en de vrolijke gele zon zou je elke dag het gevoel van zomer geven. En in het geval het rotweer is, gordijnen dicht, glas rose, olijfjes en lekker naar de poster kijken 😉

 8. Zo haal ik de natuur toch nog een beetje binnen. Vakantie is niet meer nodig!

 9. Over the hill..lijkt me voor ons niet over the top…….eind 2019 hopen we te mogen verhuizen naar een nieuwe flat in Almere-Haven en we zullen voor deze fraaie poster zeker een mooie plek vinden aan onze wanden daar.
  Uitzicht op de natuur al is het op een foto altijd mooi en rustgevend. Succes allen en veel win en styling plezier

 10. Wat een prachtige actie. Ik ga voor de poster met het edelhert. Een prachtig aandenken aan al die edelherten, die de Oostvaardersplassen moesten verlaten.

 11. Super leuk! En wat veeeel keuzes!
  Graag: African Elephant Poster. Prachtige poster/foto van, naar mijn mening, het prachtigste dier van de wereld!

 12. Mijn oudste dochter mag binnenkort haar kamer veranderen en is helemaal gek van Harry Potter. Dit gaat het thema dan ook worden in haar nieuwe kamer ;).
  Ik denk dat ik haar heel erg blij kan maken met de prachtige poster Hogwarts Express, die ook nog zeer smaakvol is als ze een keer wat anders wil!

 13. Ik doe heel graag mee voor de kaart van Brussel, omdat mijn vriend Brussel zo`n fijne stad vindt. Dan halen we een stukje stad in huis!

 14. Mijn ouders hebben net een nieuw huis. Ik zou ze graag verrassen met een mooie poster met lijst. Wel zou ik ze zelf graag laten kiezen, want smaken verschillen.Zelf vind ik de Horse at Dawn Poster erg mooi.

 15. Waanzinnige win actie. Wij zijn geraakt door al dat moois. Samen zijn we het eens geworden. Het wordt Passion Poster omdat m n man zo lief zei “ dat ik hier iets van weg heb”. Vindt het een mooi gebaar.
  In augustus vier ik mijn verjaardag. Het zou een mooi cadeau zijn. Dubbel geluk. Succes allemaal.

 16. Met de Matterhorn poster haal ik graag de zomer binnen. Door een nekhernia en een permanente zenuwbeschadiging ben ik beperkt door chronische pijn, wat echter wel goed gaat is wandelen. Dat doen wij dan ook graag in de zomer in de bergen. Zo mooi om weg te smelten in het landschap en te genieten van de mooie landschappen, het geeft mij altijd het gevoel alsof ik alles kan!

 17. Wat heb je dat super leuk gedaan! Wij zijn de woonkamer aan het pimpen, dus dit komt precies op het goede moment. Ik ben geinspireerd door jouw keuzes. Ook ik zal kiezen voor het thema natuur en dezelfde kleurkeuze. Echt prachtig. Ik heb net al lekker lopen neuzen op de site. Ik zou sowieso kiezen voor Tree Top Fog Poster.

 18. Voor mijn lieve puberdochter Nikki, die zo gek is op beren en in ons nieuwe huis eindelijk haar eigen slaapkamer krijgt en deze niet meer hoeft te delen met haar tweelingzus, een prachtige poster met een beer!

 19. Sowieso North Sea Dunes. Wij wonen in Noord-Brabant en elk jaar proberen we een weekend naar zee te gaan. Zodra we Zeeland in komen rijden lijkt het alsof er een deken van rust over ons en onze tweeling valt. We komen dan wel uit Brabant maar Zeeland voelt bijna als thuiskomen. Een strandwandeling laat ons even alles en iedereen vergeten. En wat is er nou fijner dan met je kinderen genieten en schelpen zoeken? Heerlijk is dat. Ik maak dus graag kans om nog langer van de zee te genieten

 20. Ik zou mijn huis graag in zomerse sferen willen brengen met de poster: North Sea Dunes Poster.
  Ik heb mijn huis ook ingericht in de mediterrane sfeer en daar past deze poster heel goed bij.
  Heel graag doe ik mee.

 21. Ik ga voor zomers eten!
  Mooi voor in mijn keuken. Heerlijke en prachtige artisjokken, een ananas. Eventueel wat kruidenposters. Keus genoeg!

 22. Ik wil graag de zomer in huis halen met een combinatie van verschillende maten posters van Poster Store met thema strand/zee, een collage met Beach Wave Poster, Pastel Beach Poster, False Bay Poster, North Sea Dunes Poster, Ocean Poster, Beach Walk Poster en Blue wave Poster!

 23. Ik kan uren kijken en wegdromen bij het zien van een strand op een poster. Het geeft me een gevoel van rust, ontspanning en vrijheid als ik ernaar kijk, vanuit de bank of relaxstoel.

 24. Hey Winnie, wat een toffe winactie. Op de een of andere manier vind ik het toch altijd vrij lastig om iets sprekends voor aan de muur te vinden. Dus je winactie brengt veel mogelijkheden! Ik denk dat ik zou kiezen voor de Bold shapes poster of de zwart witte Brigitte Bardot, de strakke en vintage vormen spreken me erg aan en denk dat ze prima zullen uitkomen in mijn interieur.

 25. leuke actie ik zou denk ik voor water of groen gaan als ik win

 26. Wat een leuke actie!
  Ik zou de Ferris Wheel Poster uitkiezen. Bij het zien van dit plaatje krijg ik flashbacks naar een zwoele zomerdag in Coney Island, NY met mijn lief. Hotdogs en milkshakes, de boulevard en het strand, en heerlijk knus samen in het bakje van het reuzerad.. 🙂 <3

 27. Mijn neefje van 2,5 is stapelgek op alles wat met dieren te maken heeft. En mijn broer en schoonzus hebben net een nieuw huis gekocht. Ik zou hem graag een mooie ingelijste poster kado doen: de wereldkaart met dieren voor in zijn nieuwe kamer.

 28. Dit is een leuk idee om een poster in te lijsten en hiermee je kamer echt af te maken. Ik zou sowieso kiezen voor Spring Migration Poster. Straalt rust uit en ik krijg er een vakantiegevoel van 🙂

 29. Wat een schitterende actie. Mijn dochter is druk haar kamer aan het stylen en zoekt al een tijd naar posters alleen komt ze voor haar zo duur uit. De keuze heeft ze al gemaakt. We duimen!

 30. wat een leuke actie! mijn voorkeur gaat uit naar nordic abstract. Wil al zo lang iets moois in mijn huis hangen!

 31. De poster ‘Spring Magnolias Poster’ geeft mij echt een zomers gevoel, maar wat een moeilijke keuze en wat een prachtige platen zijn er te vinden, zou erg cool zijn deze in mijn eigen huis te laten stralen.

 32. Wauw te gekke winactie! Ik doe graag mee. Heerlijke poster van de zee lijkt me wel wat, ik hou enorm van de natuur, in het bos kom ik vaak maar de zee is net iets te ver helaas. Ik zou enorm blij worden van zo’n gave poster

 33. De Hogwarts Express Poster, omdat deze mij aan mijn vakantie naar Schotland herinnert. Het Glenfinnanviaduct is zo mooi!

 34. Ik heb wat met moestuinieren en uiteraard heb ik daarom ook kruiden in mijn tuin!
  Ik vind de culinary herbs poster erg mooi vanwege het simplistische design. En handig om nog even te spieken tijdens het koken welke smaakmakers er passen bij mijn gerecht :).
  Ik zie dat ze nog meer posters voor de keuken hebben, dus ik zou een mooie collage samenstellen.

 35. erg leuke actie om wat leuks in de natuur tinten aan de muur te kunnen hangen

 36. wat een gave actie. zou mooi passen boven onze nieuwe bank anders is de muur zo kaal

 37. Superleuke actie! Mocht ik winnen dan zou ik graag voor een vintage poster gaan. Past perfect in ons nieuwe interieur.

 38. Leuke actie! Ik zou gaan voor de ‘To the beach’ poster. Ik ben gek op het strand en het is leuk om ook thuis tijdens het studeren af en toe weg te kunnen dromen bij een foto van het strand 🙂

 39. Wauw…
  Wat een te gekke give away. Na 3 jaar in ons huisje… nog steeds niets aan de muur hangen!
  Ik ben dol op pioenrozen… jammer daar ze er maar zo kort zijn. Dus….
  Ik zou helemaal los gaan op de posters
  Pink Peonies
  Pink Flowers…
  Aangevuld met Always Kiss me Goodnight… en… Good morning…

 40. Ik zou gaan voor de ‘I believe in you poster’. De quote past heel erg bij mij omdat ik complimenten heel belangrijk vind, maar het ook belangrijk vind om de boel luchtig te houden. Daar past de ‘nice butt’ opmerking weer goed bij 🙂

 41. I believe in you poster zou ik graag willen winnen om ons 12.5 jarig huwelijk hiermee goed in te luiden

 42. Wat een leuke winactie! Ik wil heel graag de zomer in huis halen met de Matahari Poster. Super kleurrijke en vrolijke kinderposter voor in de babykamer! 🙂

 43. In love with the LOVE WARRIORS collectie!!!! WAUWIE! Niet alleen een zomers gevoel maar als ik ernaar kijk krijg ik het ultieme gevoel van vrijheid. Het moeilijkste zal het kiezen zijn. Echt. Ge-wel-dig!

 44. Met welke poster ik de zomer in huis wil halen? Makkelijke opdracht dat is de poster Surf Van in de grootste maat voor boven de bank in de woonkamer. Maar ja net zoals één zwaluw geen zomer maakt haal ik de zomer niet met één poster in huis. Immers, als het weer eens ontzettend warm is in Nederland dan blijft dat niet beperkt tot de woonkamer, tenminste niet in ons huis. Dus in de keuken kies ik voor de poster Cocktails, zal mijn vriend ook blij mee zijn. In onze slaapkamer komt zonder twijfel Boats uiteraard zo groot mogelijk . In de logeerkamer halen we de zomer binnenshuis met By The Pool. De hobby/strijkkamer vrolijk ik op met Pink Tram want trams zijn de passie van mijn vriend, deze versie vind ik zelf geweldig en doet mij aan de zomer in Lissabon denken. Voor op het toilet zoek ik iets ‘luchtigs’ uit…. Sunrise sky birds. Omdat ons nieuwe huis een heerlijk lange en vooral brede gang heeft is daar plek voor nog meer zomer bijvoorbeeld Walk on the beach. De badkamer zou ook wel aankleding kunnen gebruiken, omdat deze behoorlijk riant is, Palm leaf reflection zou in aanmerking kunnen komen. Hetzelfde geldt voor Grass by the sea. Zo makkelijk het leek om een keuze te maken blijkt het toch niet te zijn. Mocht ik winnen dan kan ik mij gelukkig prijzen met een heel mooi bedrag om ons huis aan te kleden, eentje meer is dan geen probleem.

 45. Een poster van de zweedse natuur, het water de bossen met elanden. Dit jaar op vakantie geweest naar Zweden maar je vergeet zoveel kleine details dat het fantastisch zou zijn een grote poster in de woonkamer te kunnen hangen en dagelijks te genieten van dirt prachtige uitzicht

 46. Prachtig om heerlijk bij weg te dromen ben dol op de natuur en alles wat erbij hoort.Geeft rust en ruimte hoe mooi zou het zijn om dit te ervaren in je eigen huis.

 47. Net de muur in de kamer mooi groen gemaakt dus daar zou ‘boat in the lake’ heel mooi op uitkomen! Geeft ook gelijk een vakantiegevoel!

 48. Ik zou graag de ‘Frida Poster’ willen hebben, de afbeelding met Frida Kahlo erop.
  De poster is lekker kleurrijk wat het zomers maakt en van sterke vrouwen word ik altijd blij. Dus deze poster maakt me op meerdere manieren vrolijk.

 49. Ik wil graag de ‘Morning Sun Poster’ om de zomer in huis te halen. Een heerlijk ochtend zonnetje is toch het fijnste wat er is? Het is nog niet te warm en het is overal lekker rustig, om lekker relaxed te beginnen aan de dag. Een betere start bestaat niet.

 50. Dit jaar geen vakantie voor ons met de komst van onze kleine man. Hoe leuk is het dan om de vakantie naar ons te halen met de mooie poster collectie van poster store.
  De natuur posters spreken ons aan omdat we op meerdere plaatsen daarvan zelf zijn geweest, dit brengt mooie herinneringen naar boven!

 51. Ik zou graag de surfervan poster in huis ophangen! Ik rijd elke zomer met mijn vriend met onze omgebouwde camper naar de spaanse kust om te watersporten en genieten. Met deze poster worden we het hele jaar herrinerd aan onze avonturen in de zomer!

 52. Een mooie natuurfoto of een vlinder doen het altijd goed hier.

 53. SUMMERTIME (het hele jaar!)

  De zomer komt (en blijft!) bij mij in huis met posters waar ik blij van word, en anderen blij mee kan maken. Net als zonnestraaltjes die hun licht verspreiden. Mijn appartementje is een make-over aan het ondergaan en de muren zijn nog kaal, dus dit is al een winactie waar ik erg blij van wordt! Mijn favoriete posters:

  – in mijn badkamer, die ‘scandinavisch/strak’ zwartwit is geworden, een leuke speelse knipoog met de Single Ladies poster

  – in mijn hal, die zachtgroen is geworden, een tegenhanger met de Love Warriors Fidelity poster.

  – in mijn woonkamer, met gele accenten, een mooie mix van stijlen met de posters I believe in You, Pink Flower, Brush Stroke, Stierenhoorn, Tove Frank Ballerina, Noir en de Schotse Hooglander.

  En dan hele mooie lijsten erbij om het helemaal af en sprekend te krijgen! Wordt er nu al blij van! Goede zonnebril verplicht bij binnenkomst..

 54. Poeh, dat is lastig, er zijn zoveel leuke! Verschillende pioenrozen (voor op onze opgeknapte slaapkamer), de “single ladies”, de “I believe in you”, of gewoon eentje met roze en oud-roze er in. Moeilijk moeilijk….gelukkig kan k er even over nadenken 🙂

 55. Met de poster morning sun zou ik de zomer in huis halen. Geeft het gevoel dat je ‘s ochtends de deuren van je vakantiehuisje opent en zo de natuur in kijkt. Prachtig!

 56. Door bij Poster Store zo’n Dandelion Wish Poster in huis te halen
  zal elke dag de zomerzon hier spontaan naar binnen stralen.

  Verbazingwekkend dat die mooie gele paardebloemen in de tuin naast ons terras
  eerst staan te bloeien in de zon in het weelderige gras.

  Je ziet ze heel de zomer veranderen van geel naar grijs en wit.
  Als een kameleon in de warme zomerzon.
  Totdat er enkel nog witte wonderlijke pluis aan zo’n lange stengel zit.

  Yess, dàt is hèt moment, het toppunt van de zomer.
  Dan komt het kind in mij naar boven. Want ik ben en blijf een dromer.

  Nu mag ik die witte pluisjes met kracht van hun stengel blazen.
  Een wens in stilte doen. Èn me soms ook over de vervulling van die hartenwens verbazen!

  Hoe geweldig zou het zijn om het hele jaar door op elk dromerige uur
  een stille wens te mogen doen door die pluisjes weg te blazen.

  Gewoon omdat het kan. Met zo’n Dandelion Wish poster hier thuis aan onze muur!

  https://posterstore.nl/posters/bestseller-best-verkochte-posters/dandelion-wish-poster/

 57. Beste Chantal,

  Van harte gefeliciteerd! Jij bent de winnaar van de STIJLIDEE ZOMER WINACTIE en wint 150 euro aan stoptegoed bij Poster Store! Je hebt gewonnen omdat je voor iedere ruimte in je huis een poster in zomerse sferen hebt uitgekozen in de stijl die bovendien goed past bij de look and feel van STIJLIDEE. Stuur een bericht naar info@stijlidee.nl met je naam, adres, woonplaats en de gewenste posters en afmetingen zodat we de posters spoedig voor je kunnen gaan bestellen bij Poster Store. We zouden het zeer waarderen om foto’s te mogen ontvangen van het eindresultaat in je interieur! Heel veel plezier van je posters en we wensen je het hele jaar door zomer in huis! Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham en Poster Store

 58. Inmiddels is deze STIJLIDEE ZOMER WINACTIE beëindigd. Chantal is de gelukkige winnaar en krijgt de posters in zomerse sferen ter waarde van 150 euro spoedig thuisgestuurd. Chantal heeft gewonnen omdat ze voor iedere ruimte in huis een poster in zomerse sferen heeft uitgekozen in de stijl die bovendien goed past bij de look and feel van STIJLIDEE. Heel veel plezier van je posters Chantal! Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham en Poster Store

 59. Inmiddels is deze STIJLIDEE ZOMER WINACTIE beëindigd. Chantal is de gelukkige winnaar en krijgt de posters in zomerse sferen ter waarde van 150 euro spoedig thuisgestuurd. Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham en Poster Store

 60. Geweldig! Hier is ons nieuwe huis ontzettend blij mee en wij ook. Uiteraard deel ik het eindresultaat. Nu de verhuizing grotendeels achter de rug is gaan we eerst op vakantie. Het resultaat laat nog even op zich wachten. Ik zet het in mijn agenda. Ik zal vandaag mijn keuze doorgeven via het opgegeven e-mailadres.

 61. Beste Chantal, Wat een heerlijk vooruitzicht om eerst nog even op vakantie te gaan terwijl de meeste mensen alweer terug zijn en de scholen alweer beginnen in regio Midden-Nederland! Ik zie je email graag tegemoet. Fijne vakantie! Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een reactie