Een reactie plaatsen

STIJLIDEE’s ontwerp voor 101 Karakters

Mijn moodboard en ontwerp voor het 101 Karakters kastje met Histor verf van Piet Hein Eek is sinds 15 oktober klaar! Nu ben ik een enorme bofkont, want als 1 van de  11 Histor Stylisten kreeg ik deze week zomaar zelf deze bijzondere Piet Hein Eek kast om mee aan de slag te gaan! ik ben dan ook snel begonnen met de uitvoering van mijn ontwerp want op 9 november mag ik de 101 winnaars van de 101 Karakters kasten begeleiden bij de uitvoering van hun winnende ontwerp in de werkplaats bij Piet Hein Eek in Eindhoven.

Ik liet me inspireren door het heldere kleurgebruik van Tricia Guild. Naast de faiding techniek wordt het kastje uitgevoerd met leather grips, stripes, bird, painted socks en in de tie dye techniek.  Kleurcombinaties zijn gemaakt van de Histor Perfect Finish kleuren Criterium, Waterpas en Sheherazade in zijdeglans en hoogglans acryl lakverf.

STIJLIDEE | 101 karaktersHet kastje kun je voor vele doeleinden gebruiken. Zo kun je er veel fotoboeken of boeken in kwijt maar ook grote dozen met gezelschapspelletjes of speelgoed. Op de kast lijkt het mij erg mooi om vazen te groeperen met bloemen, groen of takken uit het seizoen.

STIJLIDEE | 101 karaktersMoodboards: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Benieuwd hoe het kastje er in het echt uitziet? Binnenkort zullen de foto’s op mijn blog verschijnen. Heb jij ook een ontwerp gemaakt voor het 101 Karakters kastje van Piet Hein Eek? Stuur mij je ontwerp via Contact en de mooiste 10 ontwerpen publiceer ik op mijn blog!

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Moldboard en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

NB. Het onbeschilderde Piet Hein Eek kastje, de grondverf en 3 kleuren lakverf op waterbasis zijn door Histor kosteloos beschikbaar gesteld.

Delen op social media
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial