Eindelijk is het zover! Het door STIJLIDEE ontworpen 101 Karakters kastje van Piet Hein Eek is klaar! Nadat ik het kastje beschilderde met Histor Verf ging ik aan de slag met de styling! Inmiddels is het kastje onderweg naar de werkplaats van Piet Hein Eek in Eindhoven waar het aanstaande zaterdag samen met de andere kastjes zal worden geëxposeerd. Ik ben heel benieuwd of je zelf ook meegedaan hebt aan de ontwerp wedstrijd van 101 Karakters en wat je van mijn ontwerp vindt. Laat het weten in een reactie onderaan dit blog!

Bekijk hier STIJLIDEE’s ontwerp voor 101 Karakters: 

STIJLIDEE's 101 Karakters kastje

STIJLIDEE's 101 Karakters kastje

Ik vulde de kast met mijn mooiste boeken op kleur, waaronder mijn favoriete interieur inspiratieboeken van Piet Boon, Tricia Guild en Holly Becker.

Styling van STIJLIDEE's 101 Karakters kastje

Voor de styling gebruikte ik mijn favoriete turquoise vaasjes van de Tuinen van Appeltern en de donkerblauwe flesvazen van Doe Het Zelf Bouwmarkt Karwei. Ik combineerde de petrol waxinelichthouder van Pol’s Pottentakken van de rozenbottel van Bloemenhuis Orchidee en de witte uil van Serax

Styling van STIJLIDEE's 101 Karakters kastje

Leren handgrepen Styling van STIJLIDEE's 101 Karakters kastje

De zwart lederen greepjes bestelde ik bij Nu Interieurontwerp. De kleur zwart valt stijlvol weg in de donkere cirkel. Hierdoor oogt het kastje niet te druk.

Styling van STIJLIDEE's 101 Karakters kastje

Styling van STIJLIDEE's 101 Karakters kastje

Styling van STIJLIDEE's 101 Karakters kastje

Fotografie, Ontwerp, Styling: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Wie weet zie ik je aanstaande zaterdag op 9 november, want de 101 winnaars mogen bij Piet Hein Eek in Eindhoven hun eigen gewonnen kastje  beschilderen en na afloop mee naar huis nemen! Als Histor Stylist Winnie mag ik de winnaars begeleiden samen met mijn collega Histor stylisten bij de uitvoering van hun eigen kastje. Ik ben reuze benieuwd naar de winnende ontwerpen maar ook naar de kastjes van mijn collega Histor Stylisten!

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Dit blog is ontstaan in samenwerking met Piet Hein Eek en Histor. Het kastje en de verf zijn kosteloos beschikbaar gesteld. 

Meubelontwerp: Piet Hein Eek, Ontwerp kleur en dessin op kast, Styling, Fotografie en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.