Styling

Ben je op zoek naar advies over styling en hoe je meer sfeer, warmte en gezelligheid in huis kunt brengen? Als professioneel en onafhankelijk stylist en interieurontwerper help ik je graag met de styling van je interieur. 

Met mijn bedrijf STIJLIDEE ben ik sinds 2006 werkzaam vanuit de regio Utrecht. Ik gaf reeds styling aan aan vele particuliere opdrachtgevers en bedrijven.

  • Met stylingadvies zorgt Stijlidee voor ‘het gouden randje’ waardoor je interieur meer sfeer krijgt en beter bij je past.
  • Je krijgt onafhankelijk en persoonlijk advies en leuke stylingtips over het groeperen van meubels en accessoires, het sfeervol toepassen van schilderijen, planten, bloemen en verlichting en het combineren van kleuren en materialen die uitstekend aansluiten bij de (vernieuwde) stijl van je interieur
  • Stijlidee komt bij je thuis en gaat direct aan de slag met het hergroeperen van accessoires.

Meteen aan de slag!

Ons nieuwbouwhuis heeft een opfrisser nodig! Winnie heeft ons enorm geholpen met advies over de indeling, styling, gordijnen en kleuren. Leuk dat we ook meteen aan de slag gingen met meubels verschuiven, daar houd ik van! Een kleine aanpassing, het verplaatsen van het speelhoekje van onze dochter, had al een groot effect. Winnie leefde zich goed in in onze woonstijl: minimalistisch, Scandinavisch en industrieel. Ze kwam met leuke ideeën van bijv. Pinterest en wist precies te vertellen bij welke winkels bepaalde producten te koop zijn. We gaan ermee aan de slag en sturen t.z.t. zeker foto’s van het resultaat. Hartstikke bedankt, Winnie! Esther uit Huis ter Heide

Shopping Advies: Hierbij is het mogelijk om samen te gaan winkelen bij je favoriete woonwinkel(s) of groothandels en fabrikanten waar woonwinkels, interieurstylisten en architecten inkopen.

Fotostyling: Stijlidee werkt op projectbasis aan fotostyling producties voor stijlvolle interieurfotografie van productfoto’s en sfeerfoto’s voor folders, magazines, brochures en verkoopstyling.

Winkelstyling | Visual Merchandising: Op het gebied van winkelstyling ofwel visual merchandising heeft Stijlidee ruime ervaring in het ontwerpen en inrichten van etalages, showrooms,  kantoren, bedrijfsrestaurants en beursstands. Hierdoor zul je meer klanten krijgen en zal je omzet toenemen.

STIJLIDEE Interieuradvies en Styling | Styling door stylist en interieurontwerper Winnie Helmes-Ham van STIJLIDEE uit Utrecht

Meer inspiratie vind je op mijn Pinterest Bord: INTERIEUR Interieur Styling | Interior design

Geïnspireerd geraakt door mijn blog over STIJLIDEE Styling? En kun je wel wat hulp gebruiken bij de inrichting van je huis? Ik help je graag met een professioneel en persoonlijk interieuradvies op maat.

Ben je bezig met het inrichten en stylen van je huis en kun je wel wat hulp gebruiken bij het het selecteren van meubelen, gordijnen, de juiste materialen voor vloer en wand, styling, verlichting, en kleur? Ik help je graag met creatief, persoonlijk en professioneel stylingadvies op maat.

Bekijk de Projecten en lees de Beoordelingen.

Wil je eerst meer inspiratie opdoen voordat je je interieur gaat veranderen? Begin dan met het maken van een Moodboard. Dit kan heel makkelijk via Pinterest. Ga hier naar STIJLIDEE’s Pinterest Account of selecteer direct de gewenste categorie:

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Fotografie en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes |Ham

Delen op social media
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial