Styling

Op zoek naar een interieurarchitect, binnenhuisarchitect of interieurontwerper? Ieder interieur heeft een kleuraccent, iets uit de natuur en een vintage item nodig. 

Stylist en Interieurontwerper Winnie Helmes-Ham geeft vanuit Utrecht creatief, onafhankelijk en professioneel Stylingadvies bij je thuis. Winnie werkt sinds 2006 met STIJLIDEE aan interieurprojecten voor particulieren en bedrijven. Ga je verhuizen, verbouwen of is je huis nog steeds niet af? Maak een afspraak voor een STIJLIDEE Stylingadvies op maat en ontvang een persoonlijk advies over o.a. accessoires, verlichting en gordijnen. Het advies bestaat uit een stylingplan met shoppinglijst en is uit te breiden naar o.a. interieuradvies, kleuradvies en advies over gordijnen en verlichting. Ook samen shoppen is mogelijk. Vul nu de STIJLIDEE Interieur Checklist in en zie welk type STIJLIDEE advies bij jouw wensen past.

>> Ga hier naar de STIJLIDEE Interieur Checklist

Tijdens een afspraak stylingadvies bij je thuis kun je vragen stellen als:

  • Hoe ga ik mijn vensterbank stylen?
  • Welke planten plaats ik in mijn woonkamer?  
  • Hoe decoreer ik een wandkast zodat het er opgeruimd en rustig uitziet?
  • Waarom kan ik mijn boeken beter op kleur in de boekenkast zetten?
  • Waar hang ik het beste een spiegel?
  • Op welke plek is er ruimte voor een fotowand?
  • Hoe plaats ik accessoires op mijn wandplanken?

Met stylingadvies zorgt Stijlidee voor ‘het gouden randje’ waardoor je interieur meer sfeer krijgt en beter bij je past. Je krijgt onafhankelijk en persoonlijk advies en leuke stylingtips over het groeperen van meubels en accessoires, het sfeervol toepassen van schilderijen, planten, bloemen en verlichting en het combineren van kleuren en materialen die uitstekend aansluiten bij de (vernieuwde) woonstijl van je interieur. Stijlidee komt bij je thuis en gaat direct aan de slag met het hergroeperen van accessoires.

Meteen aan de slag!

Ons nieuwbouwhuis heeft een opfrisser nodig! Winnie heeft ons enorm geholpen met advies over de indeling, styling, gordijnen en kleuren. Leuk dat we ook meteen aan de slag gingen met meubels verschuiven, daar houd ik van! Een kleine aanpassing, het verplaatsen van het speelhoekje van onze dochter, had al een groot effect. Winnie leefde zich goed in in onze woonstijl: minimalistisch, Scandinavisch en industrieel. Ze kwam met leuke ideeën van bijv. Pinterest en wist precies te vertellen bij welke winkels bepaalde producten te koop zijn. We gaan ermee aan de slag en sturen t.z.t. zeker foto’s van het resultaat. Hartstikke bedankt, Winnie! Esther uit Huis ter Heide

Bekijk hier enkele interieurs uit het portfolio van STIJLIDEE:

Meer portfolio voorbeelden zien? Ga naar:

Styling Utrecht: Nieuwbouw Herenhuis in moderne design stijl

Styling Utrecht: Jaren 30 woning in modern landelijke stijl

Styling Leidsche Rijn: Nieuwbouw woning in kleurrijke Scandinavische stijl

Styling Houten: VOOR en NA Metamorfose in kleurrijke vintage stijl

Styling Nieuwegein: Metamorfose van een woonkamer met notenhouten meubelen

Projectadvies Kantoor Utrecht: Groene oase voor een entree, kantoor en bedrijfskantine

Projectadvies Kantoor Beesd: Entree, kantoor en bedrijfskantine in moderne design stijl

Projectadvies B&B Abcoude: Slaapkamers en badkamers in modern landelijke stijl

Shopping Advies: Hierbij is het mogelijk om samen te gaan winkelen bij je favoriete woonwinkel(s) of groothandels en fabrikanten waar woonwinkels, interieurstylisten en architecten inkopen.

Fotostyling: Stijlidee werkt op projectbasis aan fotostyling producties voor stijlvolle interieurfotografie van productfoto’s en sfeerfoto’s voor folders, magazines, brochures en verkoopstyling.

Winkelstyling | Visual Merchandising: Op het gebied van winkelstyling ofwel visual merchandising heeft Stijlidee ruime ervaring in het ontwerpen en inrichten van etalages, showrooms,  kantoren, bedrijfsrestaurants en beursstands. Hierdoor zul je meer klanten krijgen en zal je omzet toenemen.

STIJLIDEE Styling | STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling

Interieuradvies | Kleuradvies | Styling | Lichtadvies | Gordijnadvies | Meubeladvies | Shoppingadvies  | Verkoopstyling

Meer inspiratie vind je op mijn Pinterest Bord: INTERIEUR Interieur Styling | Interior design

Geïnspireerd geraakt door mijn blog over STIJLIDEE Styling? En kun je wel wat hulp gebruiken bij de inrichting van je huis? Ik help je graag met een professioneel en persoonlijk interieuradvies op maat.

Ben je bezig met het inrichten en stylen van je huis en kun je wel wat hulp gebruiken bij het het selecteren van meubelen, gordijnen, de juiste materialen voor vloer en wand, styling, verlichting, en kleur? Ik help je graag met creatief, persoonlijk en professioneel stylingadvies op maat.

Meer weten over STIJLIDEE’s werkwijze? Bekijk de Projecten en lees de Beoordelingen.

Wil je eerst meer inspiratie opdoen voordat je je interieur gaat veranderen? Begin dan met het maken van een Moodboard. Dit kan heel makkelijk via Pinterest. Ga hier naar STIJLIDEE’s Pinterest Account of selecteer direct de gewenste categorie:

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Wil je graag een uitwerking in een 3D interieur ontwerp? Kies dan voor een STIJLIDEE 3D Interieur Ontwerp

Interieuradvies, Kleuradvies, Styling en Tekst Credits: STIJLIDEE | Fotografie: STIJLIDEE en via Opdrachtgevers

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial