Een reactie plaatsen

Verkoopstyling

Staat je huis te koop? Er is maar 1 x de kans voor een eerste indruk. Als professioneel stylist en interieurontwerper help ik je graag met verkoopstyling zodat je huis snel zal worden verkocht voor de beste prijs.

Met mijn bedrijf STIJLIDEE geef ik vanuit de regio Utrecht advies over verkoopstyling bij je thuis. Zo komt je huis er beter uit te zien voor een grote groep potentiële kopers. Ook geef ik je veel praktische tips over verkoopstyling om direct mee aan de slag te gaan.

>> Ga hier naar de STIJLIDEE Interieur Checklist

Interieuradvies voor Verkoopstyling: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham | Fotografie: via Opdrachtgever/Makelaar

Kies uit één van onderstaande soorten verkoopstylingadvies:

  • Basis Verkoopstylingadvies: Tijdens een afspraak bij je thuis krijg je een basisadvies over indeling, kleur en meubelen. Je ontvangt een schets op schaal inclusief indeling, kleurenplan en meubelsuggestie.
  • Compleet Verkoopstylingadvies: Combinatie van Basis Stylingadvies met uitwerking van moodboard en 3D presentatie.
  • Meubelverhuur: STIJLIDEE kan de meubelverhuur voor je begeleiden als je meubelen wilt huren om je te koop staande huis mee in te richten. Daarvoor kan worden samengewerkt met Full House Meubelverhuur. Ook de strak vormgegeven kartonnen decoratiemeubelen van Qubiqz zijn zeer geschikt om je woning mee in te richten voor als je je huis snel wilt verkopen.
  • Meubelopslag: Staat je huis te vol? Misschien is het een idee om je extra spullen op te slaan bij een opslagruimte zoals Citybox of Shurgard. STIJLIDEE helpt graag mee om een selectie te maken.
STIJLIDEE Verkoopstyling | STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling

Meer inspiratie nodig voor de inrichting van je droominterieur? Ga naar STIJLIDEE’s Pinterest borden:

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Wil je liever alleen een uitwerking in een 3D interieur ontwerp? Kies dan voor een STIJLIDEE 3D Interieur Ontwerp

Fotografie Credits: via Opdrachtgever/Makelaar | Interieuradvies voor Verkoopstyling en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial