Recent gaf STIJLIDEE kleuradvies aan een aantal basisscholen in Capelle aan den IJssel. Uitgangspunt voor het kleuradvies was om meer rust, eenheid en kleurrijke eye catchers in de scholen te brengen. Hierdoor wordt de unieke identiteit van de scholen van de stichting PCPO Capelle-Krimpen versterkt.

STIJLIDEE Kleuradvies voor basisschool in Capelle aan den IJssel

Fotografie, Interieuradvies, Kleuradvies, Styling: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Per school selecteerde STIJLIDEE nieuwe accentkleuren, passend bij de huisstijl van de school. Deze kleuren werden o.a. toegepast op:

  • Deuren
  • Muren en Vloeren
  • Meubelen

Oude tafels en kasten werden gerecycled en opnieuw beschilderd of beplakt. Het donkere balkenplafond en de houten schroten werden fris wit geschilderd. Oude vloeren werden anti-allergeen vervangen voor nieuwe duurzame, cradle to cradle vloeren van o.a. Forbo Marmoleum en van Desso Airmaster in bijpassende kleuren. Muren, kozijnen en deuren werden beschilderd met nieuwe kleuren uit collectie van Histor

Basisschool De Balans VOOR het kleuradvies van STIJLIDEE:

Basisschool De Balans NA het kleuradvies van STIJLIDEE:

Basisschool Het Baken VOOR het kleuradvies van STIJLIDEE:

Basisschool Het Baken NA het kleuradvies van STIJLIDEE:

Basisschool De Horizon VOOR het kleuradvies van STIJLIDEE:

Basisschool De Horizon NA het kleuradvies van STIJLIDEE:

Fotografie, Interieuradvies, Kleuradvies, Styling: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham  

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Dit blog is ontstaan in samenwerking met een zakelijke opdrachtgever van STIJLIDEE. Ik wil er graag op wijzen dat ik alleen Binnenkijkers toon waarvan de opdrachtgevers instemmen met een STIJLIDEE fotosessie na een interieuradvies, kleuradvies en/of stylingadvies op maat en die bovendien passen bij de moderne, klassieke, vintage en retro stijl van STIJLIDEE en de lezers van mijn blog. 

Interieuradvies, Kleuradvies, Styling, Fotografie en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.