Deze week nam ik een kijkje op de vtwonen en designbeurs. De beurs is nog te bezoeken t/m aanstaande zondag 8 oktober 2023 in EXPO Greater Amsterdam in Vijfhuizen.

Inspiratiehuizen

Er waren mooie inspiratiehuizen in verschillende woonstijlen ingericht door de stylisten van de woonbladen. Bekijk hier de overige huizen van de woonbladen van de vtwonen en design beurs 2023: VT Wonen, Eigen Huis en Interieur en Stijlvol Wonen.

De huizen van de woonbladen ariadne at home en wonen landelijke stijl werden ingericht in een klassieke, country, romantische, decoratieve en landelijke stijl

Roze bloemenbehang

Het ariadne at home huis koos dit jaar voor een landelijk klassiek roze bloemenbehang als accent en de kleuren geel en naturel in de styling. Dit geeft een warme en zachte sfeer aan het interieur. Het groeperen van verschillende kleuren kaarsen in ton-sur-ton tinten past goed in deze landelijke stijl. De strakke zitelementen geven de sfeer een modern accent.

Tafelstyling in kerstsfeer

In het huis van wonen landelijke stijl is de tafel alvast gezellig gedekt in kerstsfeer. Goudkleurig bestek, dinerborden in verschillende afmetingen in de kleuren goud, beige en grijsblauw en een groene guirlande geven de tafel extra sfeer. De goudkleurige kandelaars worden in groepjes geplaatst met blauwe kaarsen in ton-sur-ton tinten. De kleur blauw komt terug op de muur achter de eettafel voor meer eenheid in het interieur. Dit geeft bovendien een stijlvol contrast met de lichte eikenhouten kast.

vtwonen en design beurs | ariadne at home huis | wonen landelijke stijl huis | Fotografie: STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling

Ben je geïnspireerd geraakt door dit blog? Ga je verhuizen of wil je graag je huis opnieuw inrichten maar weet je niet goed hoe te beginnen? 

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een interieuradvies op maat. STIJLIDEE geeft onafhankelijk en professioneel advies bij je thuis vanuit de regio Utrecht. Als stylist en interieurontwerper denk ik graag met je mee over zowel grote als kleine aanpassingen aan je interieur. 

Of het nu gaat om een grote verbouwing van je keuken, om het vernieuwen van je meubels(s) zoals het selecteren van een nieuwe bank, tafel of kast of slechts om het kiezen van nieuwe kleuren op de muren, deuren, kozijnen en het plafond. Desgewenst kunnen we ook een vintage item toevoegen of je huidige meubelen voorzien van een nieuwe bekleding en kleuren. Hierdoor creëren we samen een persoonlijk, sfeervol en duurzaam interieur!

Tekst en Fotografie Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een reactie