Deze week nam ik een kijkje op de vtwonen en designbeurs. De beurs is deze week nog te bezoeken t/m aanstaande zondag 8 oktober 2023 in EXPO Greater Amsterdam in Vijfhuizen. 

Inspiratiehuizen

Er waren mooie inspiratiehuizen in verschillende woonstijlen ingericht door de stylisten van de woonbladen. Bekijk hier de overige huizen van de woonbladen van de vtwonen en design beurs 2023: VT Wonen, Ariadne at Home, Wonen Landelijke Stijl en Stijlvol Wonen.

Neon kleuraccenten

Het eigen huis en interieur huis viel op door de styling met heldere en vrolijke neon kleuren in de fotolijsten en in het frame en onderstel van de eetkamerstoelen. Op de wanden werd ook kleurrijk behang gebruikt in afwisselende kleurvlakken. Hierdoor creëer je een speels, levendig en gedurfd accent. Dit is goed te combineren naast strakke en moderne meubelen en accessoires zoals de design koffiemachine maar ook met de handgemaakte vazen voor een natuurlijke sfeer. De badkamer bestaat zelfs uit betegelde zuilen met neongeel gekleurde voegen

Ambachtelijk keramiek

In de styling werden ambachtelijke en handgemaakte keramieken vazen en kommen gebruikt. Deze hebben een natuurlijke, ruwe structuur en reliëf aan de buitenzijde. Rondom de vrijstaande rvs koelkast in de keuken is een kast op maat gemaakt met open vakken met ruimte voor de meest bijzondere keramieken vazen naast functionele items zoals boeken en glaswerk

Bekijk hier STIJLIDEE’s impressie van het eigen huis en interieur huis:

vtwonen en design beurs | eigen huis en interieur huis | Fotografie: STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling

Ben je geïnspireerd geraakt door dit blog? Ga je verhuizen of wil je graag je huis opnieuw inrichten maar weet je niet goed hoe te beginnen? 

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een interieuradvies op maat. STIJLIDEE geeft onafhankelijk en professioneel advies bij je thuis vanuit de regio Utrecht. Als stylist en interieurontwerper denk ik graag met je mee over zowel grote als kleine aanpassingen aan je interieur. 

Of het nu gaat om een grote verbouwing van je keuken, om het vernieuwen van je meubels(s) zoals het selecteren van een nieuwe bank, tafel of kast of slechts om het kiezen van nieuwe kleuren op de muren, deuren, kozijnen en het plafond. Desgewenst kunnen we ook een vintage item toevoegen of je huidige meubelen voorzien van een nieuwe bekleding en kleuren. Hierdoor creëren we samen een persoonlijk, sfeervol en duurzaam interieur!

Tekst en Fotografie Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een reactie