Deze week nam ik een kijkje op de vtwonen en designbeurs. De beurs is nog t/m 8 oktober 2023 te bezoeken in EXPO Greater Amsterdam in Vijfhuizen.

Inspiratiehuizen

Er waren mooie inspiratiehuizen in verschillende woonstijlen ingericht door de stylisten van de woonbladen. Bekijk hier de overige huizen van de woonbladen van de vtwonen en design beurs 2023:  VT WonenEigen Huis en Interieur en Ariadne at Home en Wonen Landelijke Stijl

De styling van het stijlvol wonen huis is een live kennismaking met de stijl van het woonmagazine stijlvol wonen. 

Mix van moderne, klassieke en Oosterse styling

De bijzondere houten boogdeuren in modern klassieke stijl vallen direct op bij binnenkomt in het stijlvol wonen huis. De modern klassieke schouw is uitgevoerd in marmer dessin. De zwart-wit foto van de dame met hoed geeft het interieur een fashion statement in de modern klassieke sfeer. Het zwart-wit behang met tropische bomen past goed bij de Oosterse styling van cactussen en Afrikaanse vazen en bolvormige vazen van keramiek.

Het kleurrijke en handgemaakte macramé wandkleed kan goed worden gecombineerd met een rustige basis: zowel de bank, tafel en vloer zijn uitgevoerd in natureltinten. Deze natuurlijke sfeer wordt versterkt in het reliëf behang met Oosterse dessins

vtwonen en design beurs | stijlvol wonen huis | Fotografie: STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling

Ben je geïnspireerd geraakt door dit blog? Ga je verhuizen of wil je graag je huis opnieuw inrichten maar weet je niet goed hoe te beginnen? 

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een interieuradvies op maat. STIJLIDEE geeft onafhankelijk en professioneel advies bij je thuis vanuit de regio Utrecht. Als stylist en interieurontwerper denk ik graag met je mee over zowel grote als kleine aanpassingen aan je interieur. 

Of het nu gaat om een grote verbouwing van je keuken, om het vernieuwen van je meubels(s) zoals het selecteren van een nieuwe bank, tafel of kast of slechts om het kiezen van nieuwe kleuren op de muren, deuren, kozijnen en het plafond. Desgewenst kunnen we ook een vintage item toevoegen of je huidige meubelen voorzien van een nieuwe bekleding en kleuren. Hierdoor creëren we samen een persoonlijk, sfeervol en duurzaam interieur!

Tekst en Fotografie Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een reactie