Deze week nam ik een kijkje in het vtwonen huis op de vtwonen en designbeurs. De beurs is deze week nog te bezoeken t/m aanstaande zondag 8 oktober 2023 in EXPO Greater Amsterdam in Vijfhuizen.

Inspiratiehuizen

Er waren mooie inspiratiehuizen in verschillende woonstijlen ingericht door de stylisten van de woonbladen. Bekijk hier de overige huizen van de woonbladen van de vtwonen en design beurs 2023: Eigen Huis en Interieur, Ariadne at Home, Wonen Landelijke Stijl en Stijlvol Wonen.

Dit jaar zijn er net als vorig jaar meerdere vtwonen huizen te zien in afwisselende woonstijlen, ondergebracht in het vtwonen clubhuis. De inspirerende huizen zijn ingericht door het team van vtwonen stylisten Liza Wassenaar, Fietje Bruijn, Marianne Luning en Kelly van Gendt. De styling van de huizen is een live kennismaking met de stijl van het maandblad vtwonen. 

Kleur- en Interieurtrends

We zien dit najaar de nieuwste kleur- en interieurtrends toegepast in verschillende stijlen binnen de huizen. Kies je voor een interieur vol energie met veel lef en heldere kleuren waar je je weer helemaal kunt opladen, hou je van een duurzaam interieur met vintage vondsten en diy kunst, of past een tijdloos interieur het beste bij je waarbij materialen en kleuren subtiel op elkaar afgestemd zijn en waar je helemaal tot rust komt? 

vtwonen en design beurs | vtwonen huis | Fotografie: STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling
vtwonen en design beurs | vtwonen huis | Fotografie: STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling

Woonstijlen

Kies je dit najaar voor een Warm Nest, Nordic Playroom, Midnight Blue of Urban Art interieur? De huizen zijn verdeeld in de volgende vtwonen woonstijlen: 

  • Warm Nest: Rood en bruintinten zijn opvallend aanwezig in het warm nest huis. Deze kleuren brengen direct veel sfeer en warmte naar binnen. Er is veel aandacht voor kunst in de vorm van grote schilderijen aan de wanden maar ook door een groepje van beelden. De styling is aangevuld met handgemaakte accessoires voor een persoonlijk karakter
  • Nordic Playroom: Scandinavisch design wordt gecombineerd met kleur. Niet alleen voor in de kinderkamer maar ook voor in de rest van het huis. We worden steeds vaker allergisch voor teveel bekende wit, beige- en zandkleuren. Vrolijk, speels en gedurfd.
  • Midnight Japan: Rust, orde en functionaliteit staan centraal. Combinaties van kleuren uit de natuur, lichte en donkere kleuren hout, strakke lijnen en verfijnde stoffen. De nachtblauwe kleur geeft een verassend accent en zorgt voor meer ruimte in het interieur
  • Urban Art: Donkere tinten worden afgewisseld met hier en daar een felle kleur zoals kobaltblauw. Veel kunst en opvallend tegelwerk waarmee het interieur een persoonlijk karakter krijgt. Flexibiliteit staat centraal in de indeling.

Bekijk hier STIJLIDEE’s impressie van de inspirerende vtwonen huizen in de verschillende stijlen:

Ben je geïnspireerd geraakt door dit blog? Ga je verhuizen of wil je graag je huis opnieuw inrichten maar weet je niet goed hoe te beginnen? 

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een interieuradvies op maat. STIJLIDEE geeft onafhankelijk en professioneel advies bij je thuis vanuit de regio Utrecht. Als stylist en interieurontwerper denk ik graag met je mee over zowel grote als kleine aanpassingen aan je interieur. 

Of het nu gaat om een grote verbouwing van je keuken, om het vernieuwen van je meubels(s) zoals het selecteren van een nieuwe bank, tafel of kast of slechts om het kiezen van nieuwe kleuren op de muren, deuren, kozijnen en het plafond. Desgewenst kunnen we ook een vintage item toevoegen of je huidige meubelen voorzien van een nieuwe bekleding en kleuren. Hierdoor creëren we samen een persoonlijk, sfeervol en duurzaam interieur!

Tekst en Fotografie Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een reactie