BLACK FRIDAY // Vandaag is het Black Friday, de dag waarop vele (online) winkels extra korting geven op een selectie van hun producten. Waarom je beter niet meer mee kunt doen aan Black Friday? 

Je koopt meubels en woonaccessoires die je niet echt nodig hebt 

Goedkope producten zijn vaak van slechte kwaliteit waardoor je ze na een paar jaar moet vervangen 

Op Marktplaats en via Kringloopbedrijven is het aanbod aan oude spullen inmiddels zo hard gegroeid dat er vaak geen vraag meer naar is. 

 Via grote vervuilende containerschepen komen veel Black Friday koopjes naar ons land. 

De drukte op onze wegen neemt toe door alle online bezorgdiensten, denk goed na wat je besteld want het is zonde als je bestelling retour moet worden gestuurd omdat het niet past in je interieur! 

Kleuren en materialen moet je in het echt zien, deze zijn door lichtval en beeldscherm instellingen onvoldoende te beoordelen of ze goed passen bij de rest van je interieur 

Check goed de afmetingen en of iets past bij je interieur. Online foto’s geven vaak een vertekend beeld van een product. Een miskoop is snel gemaakt. 

Waarom je beter niet meer mee kunt doen aan BLACK FRIDAY | STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling
STIJLIDEE BLACK FRIDAY DEAL | STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling door Stylist en Interieurontwerper uit Utrecht

Weet je exact wat je wilt hebben, koop dan liever niet online maar lokaal, zo steun je de plaatselijke middenstand. Waarom zou je grote bedrijven van mega winsten laten profiteren als je je eigen leefomgeving kunt verbeteren met gezellige winkelstraten, feestelijke kerstverlichting en mooie etalages in deze donkere tijden van het jaar?

Ik wens je een fijne en rustige Black Friday toe zonder miskopen! Heb je toch een geweldige Black Friday Deal gevonden? Geniet dan gerust van je geweldige aankoop! 

Heb je moeite met het vinden van de juiste meubels, accessoires en verlichting voor de inrichting van je interieur? Droom je van een interieur waarin je je helemaal thuis zult voelen maar heb je geen idee hoe je dat stap voor stap kunt realiseren? Ik help je graag met interieuradvies, kleuradvies of styling op maat.

Bekijk mijn portfolio van interieurprojecten voor particulieren en bedrijven en vraag vrijblijvend een offerte aan, ik help je graag!

Geef een reactie