2 reacties

Wat doet de kleur blauw in je interieur?

Blauw is wereldwijd de meest populaire en meest gedragen kleur. Ook in het interieur is blauw erg populair. 

Er zijn vele kleuren blauw: koningsblauw, lavendelblauw, indigoblauw, jeansblauw, korenbloemblauw, kobaltblauw, nachtblauw, inktblauw, hemelsblauw en pauwblauw. In bovenstaand voorbeeld zijn meerdere kleuren blauw gecombineerd. Door de kleuren wit, zwart, grijs en zand toe te voegen ontstaat er een tijdloos en rustig interieur.

Wat doet de kleur blauw in je interieur | STIJLIDEE Interieuradvies en Styling | Fotografie: via Pinterest

Moodboard: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham | Fotografie: via Pinterest

Blauw is de kleur van de hemel, het onwerkelijke. Het is een verkoelende kleur die vrede en rust geeft. Het brengt geloof in jezelf en in anderen. Blauw bevordert communicatie en zelfexpressie en opent je geest. Het stimuleert je gevoel voor muziek en kunst en haalt je uit de sleur van alledag. Blauw is de kleur van de onbegrensdheid.

Met welke kleur vind jij blauw het mooiste combineren in je interieur? Vul je reactie in onderaan dit blog

Meer inspiratie op STIJLIDEE’s Pinterest board:

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Dit blog is ontstaan op eigen initiatief van STIJLIDEE. Ik wil er graag op wijzen dat ik alleen producten aanbeveel die ik zelf selecteer, bijzonder, mooi en inspirerend vind en die bovendien passen bij de moderne, klassieke, vintage en retro stijl van STIJLIDEE en de lezers van mijn blog.

Moodboard en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Delen op social media
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

2 reacties op “Wat doet de kleur blauw in je interieur?

  1. Ik zou heel graag willen weten welke kleuren u heeft gebruikt op het blauwe moodboard door de kleuren, wit, zwart, grijs, en zand te combineren. Misschien heeft u de namen hiervan, ik vind het een erg mooie combi!

    • Wat leuk dat de kleuren van het blauwe moodboard je aanspreken! De kleuren die hier gebruikt zijn komen van foto’s en zijn niet door mij geselecteerde verfkleuren. Graag selecteer ik tijdens een kleuradvies bij je thuis de kleuren die passen bij jouw persoonlijke stijl. Door beeldscherminstellingen, lichtval en omgevingsmaterialen kunnen kleuren heel anders overkomen. Het is daarom handig om kleuren te selecteren op de plaats waar je ze toe wilt passen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een kleuradvies op maat via info@stijlidee.nl. Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial