Nog nooit zijn er wereldwijd zoveel mensen in drukke binnensteden gaan wonen. Hierdoor heb je al snel de behoefte om de frisheid en energie van de natuur in je interieur te halen en dat kan prima met de kleur groen. Groen zorgt voor rust en ontspanning en is een evenwichtige kleur die veel in de natuur voorkomt.

Er zijn vele soorten groen, variërend van donker naar licht, van warm naar koel, van vergrijsd naar helder en variërend van groen naar geel, groen naar grijs en groen naar blauw.

Lees hier de beoordelingen na een STIJLIDEE Kleuradvies

Kenmerken kleur groen in je interieur:

  1. Rustgevend
  2. Ontspannend
  3. Natuurlijk
  4. Evenwichtig
  5. Fris
  6. Helder
  7. Is het beste te gebruiken in STIJLIDEE’s Woonstijl Scandinavian Green in combinatie met wit, lichtgrijs en zwart maar past ook prima in de andere woonstijlen.

Interieur Checklist

Wil je graag meer kleur in huis maar twijfel je welke kleurcombinatie het beste past? Wist je dat er wel meer dan honderd tinten groen bestaan? Kleurspecialist Winnie helpt je graag met het selecteren van de juiste kleurcombinaties zodat er een persoonlijk, verassend en tijdloos interieur ontstaat. We houden hierbij zowel rekening met lichtval, woonstijl, meubels, gordijnen, vloerkleed en kunst. Vul nu de interieur checklist in en ontvang een vrijblijvende offerte voor een kleuradvies op maat bij je thuis. Zo ontstaat er een tijdloos en persoonlijk kleurenplan waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben. 

Natuur in huis

Met groen haal je meteen de natuur in huis. Je kunt groen heel goed toepassen in o.a. de keuken, werkkamer en woonkamer vanwege de frisse en rustige sfeer die deze kleur uitstraalt. Groen is een mooie en tijdloze accentkleur en kun je daarom heel goed combineren met wit, grijs, taupe, bruin of zwart maar ook met een wat meer gedurfde en persoonlijke accentkleur zoals geel, rood, blauw, petrol, paars, oranje, roze of turquoise.

Voorkom een miskoop

Tijdens een afspraak voor een kleuradvies bij je thuis kunnen we samen de juiste tint groen selecteren die het beste past bij de overige elementen in je interieur. Denk hierbij aan je vloer maar ook aan je muren, deuren, meubelen, accessoires, vloerkleed en gordijnen. Door de lichtval ter plaatse te bekijken en de zonligging in het kleuradvies mee te nemen voorkom je dat je een miskoop doet. Zo kies je voor een woonkamer of keuken die op het noorden ligt nu eenmaal een wat warmere nuance als voor een kamer op het zuiden.

Groen Interieur | STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling door Stylist, Interieurontwerper en Kleurexpert uit Utrecht

STIJLIDEE Portfolio Projecten met de kleur GROEN | Interieuradvies, Kleuradvies, Styling en Fotografie: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Interieuradvies, Kleuradvies, Styling, Fotografie en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.