Een reactie plaatsen

Wat doet de kleur roze in je interieur?

Roze is een warme intieme kleur die liefde en intimiteit oproept. Het kan zelfs het meest ijzige karakter ontdooien. Deze kleur geeft ontspanning, straalt vreugde uit en is vriendelijk, teder en emotioneel. Wie kijkt door ‘een roze bril’ ziet liefde en warmte zonder nuances. In 2013 is de kleurtrend vooral om roze muurverf of lakverf te combineren met mat zwart, white wash, wit en koper voor een trendy interieur in stijl.

Breng roze in huis met roze verfeen roze kussen of een roze vaas

Wat doet de kleur roze in je interieur | STIJLIDEE Interieuradvies en Styling | Fotografie: via Pinterest

Moodboard: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham | Fotografie: via Pinterest

Roze is er in vele gradaties, oplopend van zacht naar wat feller roze: babyroze, poederroze, parelmoerroze, vergrijsd roze, lilaroze, paarsroze, fuchsiaroze, hardroze of neonroze. Roze is erg populair voor de romantische landelijke slaapkamer, de babykamer en de echte prinsessenkamer of meisjeskamer maar kan ook prima in een wat fellere kleur in een hippe werkkamer of woonkamer. Ook in de keuken is roze goed te gebruiken, met name in combinatie met beton, metaal, glas, rvs en staal. Met roze voeg je in koele ruimtes warmte toe aan je interieur.

Met welke kleur vind jij roze het mooiste combineren in je interieur? Vul je reactie in onderaan dit blog

Meer inspiratie op STIJLIDEE’s Pinterest pagina:

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Dit blog is ontstaan op eigen initiatief van STIJLIDEE. Ik wil er graag op wijzen dat ik alleen producten aanbeveel die ik zelf selecteer, bijzonder, mooi en inspirerend vind en die bovendien passen bij de moderne, klassieke, vintage en retro stijl van STIJLIDEE en de lezers van mijn blog. STIJLIDEE werkt in dit blog samen met affiliate partners.  Als er uit de affiliate link een verkoop volgt, ontvangt STIJLIDEE hiervoor een kleine vergoeding als tegemoetkoming in de tijdsinvestering voor het schrijven van dit blog. 

Moodboard en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *