Een reactie plaatsen

Wat doet de kleur zwart in je interieur?

Wil je graag een chique en theatrale sfeer bereiken en ben je dol op een interieur met een mannelijke uitstraling? Dan is de kleur zwart in je interieur de beste optie! Zwart is de meest donkere kleur uit het gehele kleurenspectrum. Met zwart kun je spannende contrasten in je interieur maken. Persoonlijk vind ik het erg mooi om zwart te combineren met lichtere kleuren uit de kleurenwaaier zoals wit, zand, grijs, roze of geel. Zowel in moderne, klassieke en vintage woonstijlen is de kleur zwart goed te gebruiken.

Wat doet de kleur zwart in je interieur | STIJLIDEE Interieuradvies en Styling | Fotografie: via Pinterest

Moodboard: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham | Fotografie: via Pinterest

Zwart staat voor: autoriteit, macht, tijdloos, elegantie en een chique sfeer. Een teveel aan zwart kan zwaarmoedig overkomen en associeert met de dood, rebellie en somberheid. Mooie kleuren zwart voor in je interieur zijn inktzwart, diepzwart, raafzwart, nachtzwart, roetzwart en houtskool zwart.

Met welke kleur vind jij zwart het mooiste combineren in je interieur? Vul je reactie in onderaan dit blog

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Dit blog is ontstaan op eigen initiatief van STIJLIDEE. Ik wil er graag op wijzen dat ik alleen producten aanbeveel die ik zelf selecteer, bijzonder, mooi en inspirerend vind en die bovendien passen bij de moderne, klassieke, vintage en retro stijl van STIJLIDEE en de lezers van mijn blog.

Moodboard en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Delen op social media
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial