Een reactie plaatsen

YEAH! STIJLIDEE bestaat 15 jaar!

YEAH! STIJLIDEE bestaat 15 jaar! Alweer 15 jaar geleden begon ik met mijn werkzaamheden als zelfstandig interieurstylist en interieurontwerper voor STIJLIDEE.

In januari 2006 ontstond mijn idee om een eigen bedrijf te starten en een website te maken. Ik bedacht de naam STIJLIDEE en de website www.stijlidee.nl ging online. Zo begon ik met het aanbieden van mijn diensten op het gebied van interieuradvieskleuradvies en stylingIn de loop van de jaren werd mijn website regelmatig aangepast, eerst vanuit Publisher en later naar Dreamweaver en WordPress waarbij sinds 2011 ook mijn interieurblog is ontstaan.

YEAH! STIJLIDEE bestaat 15 jaar! | STIJLIDEE Interieuradvies en Styling

Al vanaf het prille begin heb ik mij niet alleen gericht op het geven van interieuradvies maar ook om een portfolio te maken. Zo kan ik foto’s van mijn recente interieurprojecten en moodboards van mijn meest favoriete woonstijlen delen zodat nieuwe opdrachtgevers direct kunnen zien welke interieurs ik reeds heb mogen realiseren en wat mijn stijl is.

YEAH! STIJLIDEE bestaat 15 jaar! STIJLIDEE Interieuradvies en Styling door TOP Stylist uit Utrecht

Styling, Fotostyling en Fotografie: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Ik ben erg dankbaar en trots dat STIJLIDEE alweer 15 jaar bestaat dankzij de mensen die mij het vertrouwen schonken. Daarom wil ik mijn opdrachtgevers graag hartelijk bedanken!

De laatste jaren ontving ik vele aanvragen voor het inrichten en stylen van particuliere woningen in diverse woonstijlen: van modern tot klassiek en van landelijk tot retro. Hiermee hoop ik de komende jaren weer door te mogen gaan. Bovendien wil ik me de komende jaren ook meer gaan richten op nieuwe samenwerkingsverbanden met architecten, interieurbouwers en aannemers zodat ik me nog meer kan specialiseren in het geven van interieuradvies, kleuradvies en styling op maat.

Benieuwd naar mijn werkwijze? Vraag vrijblijvend een offerte aan via Contact

YEAH! STIJLIDEE bestaat 15 jaar! | STIJLIDEE Interieuradvies en Styling
10% Kortingsactie op een STIJLIDEE Basisadvies, geldig vanaf 15 t/m 25 januari 2021 met code STIJLIDEE 15 JAAR

KORTINGSACTIE: Om te vieren dat STIJLIDEE deze maand 15 jaar bestaat krijg je vanaf 15 t/m 25 januari 2021 10% korting op een STIJLIDEE Basisadvies indien je de kortingscode “STIJLIDEE 15 JAAR” vooraf in je offerte aanvraag naar mij mailt.

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Fotografie en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.